Pamätáte si ešte nebezpečnú Mystique z X-Menov? Kedysi zdobila v bikinách obálky a dnes... vau

Niekoho mohla jej prítomnosť medzi hviezdami novej akčnej snímky prekvapiť. Ale určite prekvapením nebolo, ako očarujúco vyzerá. Herečka a bývalá topmodelka Rebecca Romijn bodovala na premiére v Londýne.

25.06.2023 00:00
Rebecca Romijn Foto:
Topmodelka Rebecca Romijn na zábere z roku 1998.
debata

V hlavnom meste Veľkej Británie vo štvrtok predstavila v poradí siedmy film z akčnej série Mission Impossible, ktorý je nabitý nielen akciou, ale aj známymi tvárami. Popri Tomovi Cruiseovi, ktorý sa opäť vrátil v hlavnej úlohe, hrajú tentoraz prím viaceré ženské hrdinky. Na plátne sa objaví Hayley Atwell, Pom Klementieff či Rebecca Ferguson.

Herečka Hayley Atwell v kreácii Ashi Studio.
Herec Tom Cruise predstavil v Londýne novinku...
+13Zľava: Herci Esai Morales, Cary Elwes, Pom...

Rodáčka z Kalifornie Rebecca Romijn si síce vo filme nezahrala, ale na jeho londýnsku premiéru zavítala na pozvanie štúdií Paramount Pictures a celkom zaslúžene si tiež ukradla dávku mediálnej pozornosti.

Herečka Rebecca Romijn pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Rebecca Romijn Herečka Rebecca Romijn pózuje fotografom na londýnskej premiére.

Kráska, ktorá minulý rok v novembri oslávila okrúhlu päťdesiatku, bola v minulosti jednou z vyhľadávaných modeliek. Objavila sa napríklad na titulnej strane plavkového špeciálu Sports Illustrated (rok 1999) alebo na titulkách magazínov ako ELLE, Marie Claire či Harper's Bazaar. Od modelingu sa však postupne presunula k filmu a v pamäti je dodnes pre mnohých jej rola Mystique v pôvodnej sérii X-Men, ktorú nakrúcal Bryan Singer.

Jennifer Grey Čítajte viac 'Baby' z Hriešneho tanca aj po 60-ke vyzerá skvelo, má to v génoch: Pozrite na jej otca, je to čiperný 90-nik s Oscarom

Dnes je z Rebeccy hviezda nového televízneho spracovania populárneho Star Treku. A práve to bol aj dôvod, prečo na premiéru v Londýne zavítala. S hereckým kolegom Ansonom Mountom totiž prišli podporiť nielen Cruiseovu „neuskutočniteľnú misiu“, ale aj vlastný projekt, za ktorým stojí rovnaké producentské štúdio.

zväčšiť Herečka Rebecca Romijn a Anson Mount na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Rebecca Romijn a Anson Mount  Herečka Rebecca Romijn a Anson Mount na premiére filmu Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One.

Nuž a už asi len dodať, že podoba a forma niekdajšej hviezdy obálok je viac než ukážková. Romijn, ktorej manželom je herec Jerry O'Connell, sa predviedla vo vzorovaných šatách a s namokro upravenými vlasmi. Výsledok (a ďalšie hviezdy) si pozrite aj v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #krása #premiéra #sexepíl #Rebecca Romijn #hviezdy po rokoch

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...