Ani nemôže byť jasnejšie, že vybrali správne... Margot Robbie je ako živá bábika - v minišatách s osím pásom aj sukničke

Už len pár dní zostáva do premiéry očakávaného filmu Barbie, ktorý vraj bude úplne iný ako by ste čakali. Jeho hlavná hviezda má momentálne nabitý kalendár s pracovnými akciami na jeho podporu.

01.07.2023 00:00
Margot Robbie Foto:
Herečka Margot Robbie vo vzorovaných minišatách na návšteve rodnej Austrálie.
debata

Austrálska herečka Margot Robbie, ktorá si zahrala úlohu najslávnejšej bábiky sveta, sa v rámci svojich propagačných aktivít vrátila do rodnej krajiny. Spoločne s režisérkou Gretou Gerwigovou a ďalšími kolegyňami a kolegami sa zúčastnila už na niekoľkých podujatiach, rozhovoroch či foteniach.

Margot robbie Čítajte viac Opäť trafila do ružovej! Šaty filmovej Barbie takto výrazne oči ešte neťahali

Čo však pri pohľade na 32-ročnú blondínku zaujme asi najviac, je fakt, ako veľmi sa na slávnu bábiku podobá. Vďaka za to patrí, samozrejme, aj jej štylistom. Tí sa totiž posnažili a celý módny styling či úpravu herečky, ktorá bola v minulosti nominovaná na Oscara za výkon vo filme Ja, Tonya, prispôsobili zromantizovanej detskej estetike.

Herečka Margot Robbie vo vzorovaných minišatách...
Herečka Margot Robbie, hviezda filmu Barbie, na...
+1Herečka Margot Robbie v obchodnom dome...

V Sydney sa tak Robbie objavila napríklad v minišatách s florálnou potlačou Moschino, ktoré akcentovali jej úzky pás a pridávali na dojme, že hviezda je akoby živou bábikou. O niekoľko hodín neskôr sa potom herečka prezliekla do metalickej minisukničky Versace, ktorú doplnil svetrík nad pupok aj biele lodičky s pastelovými ponožkami.

zväčšiť Herečka Margot Robbie v obchodnom dome... Foto: Profimedia
Margot Robbie Herečka Margot Robbie v obchodnom dome Westfield v Sydney oblečená do kúskov z dielne Versace.

Zdá sa, že Margot Robbie si túto svoju „premenu“ aj mimo filmového plátna užíva. Uvidíme však, dokedy jej vydrží nadšenie pre podobné lolitkovské kreácie a záplavu ružovej farby, ktorá má momentálne v jej módnych voľbách prevahu. Naposledy napríklad na foto stretnutí v Los Angeles, kde sa objavila v bodkovaných ružových šatách Valentino. Viac si pozrite v našich galériách.

Film Barbie príde do slovenských kín 20. júla.

Margot Robbie a Tom Ackerley na propagačnej...
Margot Robbie na propagačnej akcii k filmu...
+4Margot Robbie na propagačnej akcii k filmu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #sydney #Margot Robbie #Barbie #šatník

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...