Festival vo Varoch nevynechala ani tento rok: Dagmar Havlová prišla s kabelkou, ktorá sa predáva za 9000 eur

Aj herečku Dagmar Havlovú vítali hostitelia 57. ročníka filmového festivalu v Karlových Varoch. Bývalá prvá dáma nezaprela svoju vášeň pre luxusnú módu.

02.07.2023 09:00
Dagmar Havlová Foto:
Herečka Dagmar Havlová na filmovom festivale v Karlových Varoch.

Havlová, ktorá pricestovala do kúpeľného mestečka v sobotu, zaujala hneď v prvom momente. Postarala sa o to ružová kabelka z dielne francúzskej značky Chanel, ktorej kožené výrobky patria v súčasnosti medzi vôbec najdrahšie na trhu s luxusným tovarom.

Anna Geislerová Čítajte viac Šaty vyrobené z piva? Geislerovej róbu vyrábali stovky hodín, výsledok je ohromujúci a... fakt vyzerá krásne

Platilo to aj pre model, ktorý v rukách zvierala niekdajšia hrdinka hitu Holky z porcelánu či komédie Vlastníci. Veľmi podobný ružový kožený model sa na oficiálnych stránkach predáva za sumu viac ako 9000 eur. V prípade hereckých hviezd nie je nezvyčajné, ak podobné luxusné kúsky dostanú zapožičané na konkrétnu udalosť (premiéru či festival) a následne ich vrátia do butiku, o Havlovej je však známe, že je veľkou milovníčkou značky Chanel a doplnky aj odevy sama vlastní.

zväčšiť Herečka Dagmar Havlová na filmovom festivale v... Foto: KVIFF
Dagmar Havlová Herečka Dagmar Havlová na filmovom festivale v Karlových Varoch.

Na tohtoročnom festivale sa z veľkých medzinárodných značiek už predstavilo zopár. Napríklad švédska herečka Alicia Vikander, ktorá si prišla prevziať cenu prezidenta festivalu, je ambasádorkou ateliéru Louis Vuitton. Práve z neho pochádzali aj večerné šaty, ktoré mala na piatkovom otvorení (viac v galérii).

Herečka Jitka Schneiderová na slávnostnom...
Herečka Jana Plodková na slávnostnom otvorení...
+62Herečka Eliška Křenková v kreácii od Lukáša...

Na sobotňajšej premiére filmu Dievčatá sú v pohode sa zase herečka Barbara Lennié objavila v kreácii Chanel z aktuálnej kolekcie Pre-Fall, ktorú pred pár mesiacmi predstavili priamo v Dakare v africkom Senegale.

zväčšiť Zľava: Herečky Helena Ezquerro, Itziar Manero,... Foto: KVIFF
herecky-helena-ezquerro-itziar-manero-barbara-lennie-irene-escolar-a-reziserka-a-herecka-itsaso-arana Zľava: Herečky Helena Ezquerro, Itziar Manero, Barbara Lennie, Irene Escolar a režisérka Itsaso Arana v Karlových Varoch predstavili film Dievčatá sú v pohode. Lennie (v strede) má na sebe model Chanel Pre-Fall 2023.

Známa česká herečka, ktorá tento rok oslávila okrúhlu sedemdesiatku, sa nedávno vrátila opäť na televízne obrazovky. Dokonca v projekte s prevažne českými tvorcami. Havlová si totiž zahrala v seriáli Vedma, ktorý má na svedomí Jakub Kroner a v ktorom si hlavné úlohy strihli Antónia Lišková a Gabriela Marcinková.

© Autorské práva vyhradené

chyba
Viac na túto tému: #Chanel #Dagmar Havlová #MFF Karlove Vary

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...