Vagnerová s Trojanom pripili na dobrú vec, charita zlákala aj slovenské krásky. Verešovú neprehliadol nik, ani dievčenskú Ferencovú...

Už je tradíciou v rámci známeho českého filmového festivalu, že sa niektoré jeho aktivity spájajú aj s charitatívnym obsahom. Na sobotňajšom Toast for Cause nechýbalo mnoho hviezd českej aj slovenskej scény.

03.07.2023 13:11
Hana Vagnerová Foto:
Herečka Hana Vagnerová vo výbornej nálade na charitatívnom bankete v Karlových Varoch. Aj ona sa podpísala na fľašu šampanského Moët & Chandon, ktorú následne vydražia na pomoc deťom s cystickou fibrózou.
debata (1)

Akcia, ktorá sa koná po vzore podobných podujatí v zahraničí (Zlatý glóbus či Emmy), aj tento rok priniesla do Varov slávnu značku šampanského. Na gigantickú fľašu bubliniek, ktorá následne mierila do dražby, sa postupne podpísali mnohé pozvané hviezdy. Česť začať ako prvý mal herec Ivan Trojan, v minulosti ocenený viacerými filmovými cenami.

Ewan McGregor Čítajte viac Hviezdny McGregor vo Varoch zaskočil novým imidžom. Fúzy? Toto je dôvod, prečo ich nosí

„Predminulý ročník sa tiež dražilo s konečným výťažkom pol milióna a pretože ja som predsa len súťaživý športovec, prial by som si keby sme tento rok túto sumu pre pacientov s cystickou fibrózou prekonali,“ uviedol vo svojom prípitku Trojan, ku ktorému sa pridala Simona Zábranská, riaditeľka Klubu cystickej fibrózy či Ján Kotúč, country manažér značky luxusného šampanského. Tento rok sa aj kúpou malých fľaštičiek šampanského v rámci festivalu zbierajú peniaze na pomoc pacientom s cystickou fibrózou.

Aj slovenská modelka Andrea Verešová sa...
Herečka Jana Plodková sa podpísala na fľašu...
+30Herec Ivan Trojan sa s nadšením zapojil do...

Fľašu šampanského následne svojimi podpismi signovali aj herecké hviezdy ako Jana Plodková, Hana Vagnerová, Alena Mihulová či Petra Nesvačilová alebo Jitka Schneiderová. Spoločne s nimi sa na terase hotela Thermal, kde sa akcia Prípitok na dobrú vec konala, zabávali aj ďalšie známe tváre.

zväčšiť Modelky Denisa Dvořáková (vľavo) a Pavlína... Foto: BB Media Consulting
Denisa Dvořáková (vľavo) a Pavlína Němcová Modelky Denisa Dvořáková (vľavo) a Pavlína Němcová si tiež prišli pripiť na dobrú vec.

Svojich zástupcov malo aj Slovensko. Medzi pozvanými sa objavila modelka Andrea Verešová, dizajnérka Vanda Janda či herečka a speváčka Alžbeta Ferencová alias This is Zea. Jedným zo vzácnych hostí bola aj modelka, spisovateľka a herečka Pavlína Pořízková, ktorá prišla so svojím partnerom Jeffom Greensteinom.

zväčšiť Aj slovenská speváčka a herečka Alžbeta... Foto: BB Media Consulting
Alžbeta Ferencová alias This is Zea Aj slovenská speváčka a herečka Alžbeta Ferencová alias This is Zea sa objavila na akcii Přípitek na dobrou věc v Karlových Varoch.

Na akcii nechýbali ani ďalšie pôvabné české krásky. Modelingovú sféru zastúpila tiež Pavlína Němcová a Denisa Dvořáková alebo Veronika Kašáková. O hudobný program sa následne postarala moderátorka a speváčka Emma Smetana so svojím partnerom Jordanom Hajom. Pozrite si galériu, kde nájdete všetkých menovaných.

Herečka Jitka Schneiderová na slávnostnom...
Herečka Jana Plodková na slávnostnom otvorení...
+62Herečka Eliška Křenková v kreácii od Lukáša...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #charita #šampanské #Andrea Verešová #Alžbeta Ferencová #Ivan Trojan #Jitka Schneiderová #MFF Karlove Vary

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...