Hviezdny McGregor vo Varoch zaskočil novým imidžom. Fúzy? Toto je dôvod, prečo ich nosí

Aktuálne prebiehajúci filmový festival v Karlových Varoch poctili svojou návštevou viaceré hviezdy a cez víkend sa k nim pridal aj herec Ewan McGregor.

03.07.2023 00:00
Ewan McGregor Foto:
Herec Ewan McGregor je ďalším hviezdnym hosťom 57. ročníka festivalu v Karlových Varoch.
debata

Hviezda hitu Trainspotting dorazila do kúpeľného mestečka v sobotu popoludní, pričom prekvapila svojím novým imidžom. McGregor, ktorý sa vo Varoch prevzal aj Cenu prezidenta filmového festivalu Jiřího Bartošku, predviedol fotografom výrazné fúzy.

Anna Geislerová Čítajte viac Šaty vyrobené z piva? Geislerovej róbu vyrábali stovky hodín, výsledok je ohromujúci a... fakt vyzerá krásne

Na otázku, čo ho viedlo k takejto vizuálnej zmene, odpovedal na tlačovej konferencii. „Toto sú moje staršie, menšie fúzy. Ale na začiatku nakrúcania mala moja postava omnoho väčšie, kučeravé. Teraz už vidíte tú lepšiu podobu,“ zavtipkoval si na margo úlohy v minisérii Gentleman in Moscow, ktorú nakrúca pod záštitou Paramount+.

zväčšiť Herec Ewan McGregor je ďalším hviezdnym hosťom... Foto: KVIFF
Ewan McGregor Herec Ewan McGregor je ďalším hviezdnym hosťom 57. ročníka festivalu v Karlových Varoch.

Herec sa vo Varoch ocitol na jednom pódiu aj s dcérou Clarou McGregorovou. Dvojicu okrem dobrého vzťahu rodinného spája aj pracovný. Sspoločne robili na snímke You sing loud, I sing louder (Druhá šanca), ktorú predstavili práve v Karlových Varoch. Clara je tiež spoluautorkou námetu.

Topmodelka Daniela Peštová v kreácii Jamamme. Čítajte viac Móda z Varov: Peštová uchvátila, Dara Rolins aj Plodková odhalili štíhly driek. A model najodvážnejší? Má ho na svedomí táto Češka

McGregor uviedol, že ho teší, že môže robiť s vlastnou dcérou. „Teším sa aj na to, že mi napíše ďalšie úlohy. Je to dobrá cesta, ako udržať starnúceho otca v práci,“ komentoval 52-ročný herec. Vnútorná dráma rozpráva o komplikovanom vzťahu otca a dcéry, ktorí si po rokoch znova hľadajú cestu jeden k druhému.

Herec Ewan McGregor zdraví fanúšikov na...
Herec Ewan McGregor a jeho dcéra Clara McGregor...
+8Herec Ewan McGregor a jeho dcéra Clara McGregor...

Okrem hviezdneho Brita sa tento rok už stihli v českom meste zastaviť hviezdy ako Alicia Vikander či Russell Crowe, obaja držitelia Oscara. Obaja si prevzali cenu v rámci úvodného ceremoniálu. Okrem nich sa na festivale objavila tiež herečka Patricia Clarkson, ktorá uviedla film Monica, a množstvo známych tvárí z českej aj slovenskej šoubiznisovej a filmovej scény. Viac si pozrite aj v galérii zo slávnostného otvorenia.

Herečka Jitka Schneiderová na slávnostnom...
Herečka Jana Plodková na slávnostnom otvorení...
+62Herečka Eliška Křenková v kreácii od Lukáša...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #fúzy #Ewan McGregor #MFF Karlove Vary

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...