Z kurtu rovno na korunováciu: Princezná Kate zatienila aj kráľa Karola. Rúcho sa jej neušlo, o to viac magnetizovala

Jeden deň na tenisovom turnaji, o 24 hodín neskôr už na mimoriadne dôležitej ceremónii v Škótsku, kde oficiálne druhýkrát korunovali kráľa Karola III. Program princeznej Kate je naozaj pestrý.

06.07.2023 00:00
Kate, princezná z Walesu Foto: ,
Kate, princezná z Walesu si na korunováciu v Škótsku obliekla kreáciu od Catherine Walkerovej.
debata (2)

V stredu sa časť kráľovskej rodiny presunula do Škótska, kde sa uskutočnil akt špeciálnej korunovácie. Tá nasledovala zhruba dva mesiace od veľkolepého aktu v Londýne, na ktorom sa zúčastnili zástupcovia kráľovstiev, šľachty, ale aj milióny Britov a turistov.

Španielska kráľovná Letizia Čítajte viac Že je štíhla ako prútik, neprekvapí, ale ten dekolt... kráľovná Letizia očarila v Madride, predviedla elegantný a sexy look

Kráľa Karola III. a jeho manželku Camillu podporili v Škótsku aj princ William a princezná Kate. Manželský pár, ktorý je v nástupníctve na trón prvý v poradí, bol opäť stredobodom pozornosti. A azda je celkom pochopiteľné, že ešte o kúsok viac si jej uchmatla 41-ročná princezná.

Kate, princezná z Walesu si na korunováciu v...
Princ William a princezná Kate (vľavo) počas...
+9Kate, princezná z Walesu si na korunováciu v...

Niektorí komentujúci na internete či sociálnych sieťach riešili, prečo sa Kate neobjavila na tomto akte v slávnostnom rúchu – podobne ako tomu bolo počas korunovácie v Londýne. Dôvod je však prozaický – v Škótsku nie je držiteľkou titulov, ktoré k ceremoniálnemu odevu predurčujú jej manžela, svokra a jeho manželku.

zväčšiť Princ William a princezná Kate sa zúčastnili na... Foto: SITA/AP, Peter Byrne
Princ William a princezná Kate Princ William a princezná Kate sa zúčastnili na ceremoniáli a bohoslužbe v Škótsku, ktorým táto krajina špeciálne prijala panovníka kráľa Karola III. za svojho vládcu.

Na druhej strane, práve preto bola mama troch detí opäť neprehliadnuteľná. Do Škótska si obliekla jasnomodrý model od Catherine Walkerovej, ktorý doplnila fascinátorom v rovnakej farbe. Odtieň kráľovskej modrej bol viac ako príznačný pre tento deň.

Roger Federer a princezná Kate Čítajte viac Pre Federera má špeciálny úsmev: Takto princezná Kate žiari vedľa slávneho tenistu. Manželka Mirka pred objektívmi na druhej koľaji

Catherine však azda ešte viac pristala uvoľnená nálada z predchádzajúceho dňa. Vtedy sa zúčastnila na zápase vo Wimbledone, kde vedľa nej do kráľovskej lóže usadili aj Rogera Federera s manželkou Mirkou. Zábery z tohto dňa si pozrite nižšie.

Kate, princezná z Walesu v kráľovskej lóži...
Roger Federer a princezná Kate v živej a zjavne...
+9Kate, princezná z Walesu v kráľovskej lóži...
Kráľ Karol III. odchádza z Westminister Abbey.
Kráľ Karol III. a kráľovná Camilla zdravia...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #korunovácia #Škótsko #princezná Kate #kráľ Karol III.

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...