Dokonalosť sama: Norisová s Igondom mieria do Kežmarku. Predstavia film, ktorý nadchol aj prekvapil

Doslova do posledného miesta bolo zaplnené hľadisko v Bratislave, keď sa pred pár týždňami konala premiéra filmu Dokonalosť sama.

12.07.2023 00:00
IMG 8791 Foto:
Zľava: Herci Maxim Rozenberg, Tomáš Magát, Soňa Norisová a Diana Míková.
debata

Krátkometrážny film v réžii Miriam Fulmekovej a Lukáša Víznera, ktorí sú aj spoluautormi scenára, spojil pred kamerou menej známe herecké tváre s tými skutočne ostrieľanými. Herečka Soňa Norisová, jej kolega Marko Igonda, ale aj mladé tváre ako Tomáš Magát, Maxim Rozenberg a Diana Míková či kežmarská herečka Lujza Šoltésová sa stretli v snímke, ktorá hovorí o našej posadnutosti dokonalosťou navonok.

dokonalost Čítajte viac Snažíme sa byť neustále dokonalí, unikajú nám iné veci, hovoria tvorcovia filmu Dokonalosť sama

„Premiéra v Divadle P. O. Hviezdoslava v Bratislave dopadla vynikajúco, dostali sme veľmi pozitívnu spätnú väzbu. Niektorí hostia, ktorí nás dobre nepoznali vraj očakávali začínajúcu študentskú úroveň. Počas večera nám však prišli povedať, že sme prekonali ich očakávania, a to filmom i samotnou organizáciou eventu,“ povedal režisér, scenárista a spoluzakladateľ EMEDI productions Lukáš Vízner.

Herečka Soňa Norisová s dojatím a kyticou na...
Herci z projektu Dokonalosť sama si prevzali na...
+13Zľava: Herci Maxim Rozenberg, Tomáš Magát, Soňa...

Po bratislavskej akcii bude už o pár dní, v sobotu 15. júla o 21:00, nasledovať aj premiéra filmu v Kežmarku. Divákov a hostí čaká okrem premietania snímky Dokonalosť sama aj bonus v podobe predchádzajúceho filmu Víznera a Fulmekovej – miniatúry Posledná.

zväčšiť Režisérka a spoluautorka scenára Miriam... Foto: Filip Arpáš
IMG 8748 Režisérka a spoluautorka scenára Miriam Fulmeková (vľavo) s režisérom a spoluautorom scenára Lukášom Víznerom a producentkou Ester Víznerovou.

Ťahákom však bude určite aj prítomnosť hlavných hereckých hviezd. Obľúbená Soňa Norisová, Marko Igonda či Marcel Nemec prídu pozdraviť filmových fanúšikov z východného Slovenska. Práve herecké tváre z tejto časti Slovenska, medzi nimi napríklad Lujza Šoltésová, zaujali po premiére „dokonalosti“ aj televíznych tvorcov. „Možno odštartujú svoje nové projekty tak trochu aj vďaka nám,“ uviedla Ester Víznerová, producentka z EMEDI Production.

norisová Čítajte viac Soňa Norisová: Povedať, že kultúru nepotrebujeme - to je pre mňa strašné

Snímku Dokonalosť sama uvidia diváci následne aj na viacerých festivaloch. Momentálne majú tvorcovia však najprv plány prezentovať film na svetových festivaloch, aby sa následne dostal aj do širšej distribúcie na Slovensku.

Snažíme sa byť neustále dokonalí, unikajú nám iné veci, hovoria tvorcovia filmu Dokonalosť sama
Video
Video
Zdroj: EMEDI Productions

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Marko Igonda #Soňa Norisová #Lukáš Vízner #Miriam Fulmeková #Dokonalosť sama

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...