Vondráčková vzala na premiéru svojho zápasníka. Vekový rozdiel je 18 rokov, ale ich láska... veď sú ako dvaja zamilovaní študenti

Už niekoľko mesiacov je partnerom speváčky a herečky Lucie Vondráčkovej zápasník MMA Zdeněk Polívka. V utorok sa dvojica objavila bok po boku aj v spoločnosti.

12.07.2023 13:00
Lucia Vondráčková, Zdeněk Polívka Foto:
Speváčka a herečka Lucie Vondráčková s partnerom Zdeňkom Polívkom na premiére filmu Můžem i s mužem.
debata (2)

Pôvabná česká hviezda vzala svojho partnera na premiéru do kina Lucerna, kde uvádzali novinku pod názvom Můžem i s mužem. Dvojica sa razom stala magnetom pre prítomných hostí aj objektívy, ale z fotografií, ktoré vznikli, sa zdá, že predovšetkým si boli magnetmi navzájom.

Sienna Miller a jej partner Oli Green Čítajte viac Federer s Mirkou ako ukážkoví zaľúbenci, Sienna Miller s mladým milencom a tento pár mal premiéru: Aha, koľko lásky je na Wimbledone...

Štyridsaťtriročná Lucie, ktorá bola v minulosti vydatá za hokejistu Tomáša Plekanca, pôsobila ako mimoriadne spokojná dáma. Z tváre jej neschádzal úsmev a so svojím partnerom boli od seba doslova neodlúčiteľní. Držali sa za ruky, dotýkali sa, padol aj bozk či objatie.

zväčšiť Speváčka a herečka Lucia Vondráčková s... Foto: Profimedia
Lucia Vondráčková, Zdeněk Polívka Speváčka a herečka Lucia Vondráčková s partnerom Zdeňkom Polívkom na premiére filmu Můžem i s mužem.

Polívka, inak drsný muž zo zápasníckeho ringu, tentoraz skryl svoje početné tetovania a vyšportované telo do tmavého obleku a pôsobil ako elegán. A nielen to. Rovnako ako jeho partnerka vyzeral byť aj veľmi spokojný a prekypujúci láskyplnými emóciami.

Ondrej Kandráč Čítajte viac Ak chceš zistiť, kto vzrušuje tvoju ženu, potom... Aká bola reakcia Ondreja Kandráča?

Medzi partnermi je vekový rozdiel 18 rokov, ale podľa zdrojov z okolia si Lucie so Zdeňkom skutočne sadli a sú dokonalo zladeným párom. Napriek tomu, že Lucie sa stará o dve ratolesti, ktoré má z manželstva s Tomášom Plekancom, 25-ročný Polívka je vraj skvelým partnerom, ale dobre si rozumie aj s Vondráčkovej syn­mi.

Dvojica iba nedávno absolvovala návštevu Spojených štátov amerických, odkiaľ pozdravili ako párik aj fanúšikov. Obaja partneri zverejnili na sociálnych médiách zábery z Grand Canyonu.

Modelka Lila Moss, dcéra slávnej Kate Moss,...
Herečka Phoebe Dynevor v hľadisku turnaja...
+17Bývalý tenisový profesionál Roger Federer a...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #Lucie Vondráčková #Zdeněk Polívka

+ Dostatok spánku je kľúčom k dobrému zdraviu a pohode.
Nemusíte spraviť všetko dokonalo, všetko sa časom...

+ Zabudnite na lieky, práve tie vám niekedy môžu uškodiť.
Strategické investovanie času zvýši vaše finančné...