Toto je najsexi podoba Margot Robbie, akú ste videli. Po šatách Barbie z roku 1961, šla do mini... Jej nohami je posadnutý internet

Herečka Margot Robbie priniesla film Barbie aj do Londýna. Spoločne s ďalšími hviezdami bola lákadlom pre fotografov, ale pozíciu najobletovanejšej a najfotografovanejšej hviezdy držala pevne v rukách.

13.07.2023 12:00
Margot Robbie Foto: ,
Herečka Margot Robbie sa objavila na premiére v kreácii Vivienne Westwood, ktorá opäť vznikla na mieru podľa šiat bábiky Barbie.
debata

Austrálska herečka a predstaviteľka titulnej úlohy slávnej bábiky od spoločnosti Mattel sa objavila na londýnskej premiére v ďalšom z lookov, ktorého inšpirácia vychádzala priamo z histórie populárnej bábiky, ktorú milovali dievčatá aj chlapci po celom svete.

Margot Robbie Čítajte viac Veľká premiéra Barbie plná krások: Robbie šokovala, obliekla si... veď sa pozrite. A keď uvidíte Dua Lipu, neodtrhnete zrak

Róba z dielne ateliéru Vivienne Westwood bola nádhernou reinterpretáciou modelu šiat, v ktorých sa predávala bábika Barbie v 60-tych rokov minulého storočia. Edícia nazvaná Enchanted Evening Barbie patrí medzi zberateľské kusy dodnes a predáva sa v rozličných aukciách a dražbách online.

Herečky America Ferrera (vľavo) a Margot Robbie...
Topmodelka Leomie Anderson v odvážnej kreácii...
+27Spevák Sam Smith prišiel na premiéru v modeli...

Robbieovej londýnsky večer sa však neniesol len v znamení elegantnej večernej róby. Tridsaťtriročná herečka sa prezliekla, keď vyrazila s kolegami na event po zotmení nasledujúci po oficiálnej premiére. A výsledok? Azda najsexi podoba blondínky, akú ste za posledné mesiace (ba možno aj roky) videli.

Herečka Margot Robbie sa prezliekla a... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Britain Barbie Photo Call Herečka Margot Robbie sa prezliekla a predviedla nádhernú figúru v červených minišatách.

Herečka sa predviedla v červených minišatách so všitým korzetom značky Dilara Findikoglu a málokto mohol uniknúť jej príťažlivým krivkám a dlhočizným odhaleným nohám. Hviezda len nedávno v rozhovore pre CinemaBlend uviedla, že netušila, koľko nadšenia a popularity majú v online svete jej „chodidlá“. Uvedomila si to vraj, keď raz googlila svoje meno a prvá súvisiaca vec, ktorá jej vyskočila ako odkaz, bolo „chodidlá Margot Robbieovej“.

Margot Robbie Čítajte viac 50 odtieňov ružovej, alebo.... vyberte tú najkrajšiu dámu z premiéry Barbie: Je to Margot, Greta či trblietavá Karol G?

Austrálska herečka má však niekoľko filmov, v ktorých sa režiséri v záberoch zameriavajú na jej drobné a príťažlivé chodidlá (Vtedy v Hollywoode, Vlk z Wall Street) a Barbie sa k nim určite zaradí. Už dnes je ikonický záber z traileru k filmu, v ktorom Margot stojí na špičkách ako slávna bábika. A po londýnskej premiére sa do vyhľadávania nepochybne pridajú ku chodidlám aj nohy…

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Margot Fãs (@margotbrnews)

Pozrite si s nami veľkú galériu z londýnskej premiéry – nájdete v nej všetky účinkujúce hviezdy, ale aj odvážne looky hviezd ako Leomie Anderson či Jourdan Dunn.

Barbie a Ken pred objektívmi: Margot Robbie s Ryanom Goslingom uviedli očakávaný film
Video
Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #róba #šaty #Margot Robbie #Barbie #Vivienne Westwood

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...