Veľká premiéra Barbie plná krások: Robbie šokovala, obliekla si... veď sa pozrite. A keď uvidíte Dua Lipu, neodtrhnete zrak

Vôbec najveľkolepejšia doposiaľ bola slávnostná americká premiéra k filmu Barbie, ktorý už niekoľko mesiacov plní stránky magazínov aj tie webové.

10.07.2023 08:16 , aktualizované: 08:30
debata
zväčšiť Herečka Margot Robbie na svetovej premiére... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Margot Robbie Herečka Margot Robbie na svetovej premiére filmu Barbie v kreácii Schiaparelli Haute Couture vyrobenej na mieru podľa šiat bábiky Barbie.

Na veľkolepom podujatí v Los Angeles sa v nedeľu podvečer stretli takmer všetky účinkujúce hviezdy – v ich čele a, samozrejme, centre záujmu, bola predstaviteľka hlavnej úlohy – austrálska herečka Margot Robbie.

Brooks Nader Čítajte viac Nie jedna, ale rovno štyri! Hviezda z titulky vzala na pláž krásne sestry. Pohľady okolia? Nik sa nepozeral inam...

Tridsaťtriročná blondínka tentoraz zaujala nielen svojím vzhľadom, ale aj faktom, že vybočila z estetiky, ktorá ju sprevádza už niekoľko mesiacov. Namiesto ružových modelov šiat od renomovaných dizajnérskych značiek sa objavila v čiernych trblietavých šatách s rukavičkami a aranžovanou tylovou sukničkou na spodnom leme.

Herečka Margot Robbie na svetovej premiére...
Raperka Nicki Minaj v kreácii Alaia na...
+33Herečka Gal Gadot v kreácii JW Anderson na...

Ani v tomto prípade sa však nedá hovoriť, že by hviezda odignorovala bábiku Barbie – ako sa totiž ukázalo, šaty Schiaparelli Haute Couture boli reinterpretáciou modelu, ktorý mala na sebe slávna bábika už pred niekoľkými dekádami.

Margot Robbie Čítajte viac Dokonalá Margot Robbie len v bikinách a zlatých retiazkach: Všetky oči však smerovali k mužovi po jej boku. A dôvod?

Po boku Robbieovej nechýbal jej verný spoločník Ken – teda lepšie povedané herec Ryan Gosling, ktorý ho stvárnil. Dvojica si zapózovala aj s mexickou herečkou Americou Ferrera, ktorá tiež stvárňuje milovanú bábiku. Podobne ako napríklad afroamerická herečka Issa Rae či transrodová hviezda Hari Nef. Všetky dámy boli prítomné a okrem nich aj mnohé ďalšie.

zväčšiť Herečka Gal Gadot v kreácii JW Anderson na... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Gal Gadot v kreácii JW Anderson Herečka Gal Gadot v kreácii JW Anderson na americkej premiére filmu Barbie.

Pozornosť pútala napríklad americko-izraelská herečka Gal Gadot, ktorú preslávila rola Wonder Woman. Gadot dorazila v extravagantnej kreácii JW Anderson a vyzerala naozaj skvelo. A štýlovo. Azda ani jedna z prítomných hviezd však pravdepodobne nerátala s tým, čo si pre fotografov a verejnosť pripraví speváčka Dua Lipa – autorka a interpretka titulného songu – skladby Dance the night, ktorá vznikla k filmu Barbie.

Dua Lipa ako bohyňa v trblietavých priehľadných šatách
Video
Zdroj: Profimedia

Britská hviezda s albánskymi koreňmi sa pred objektívy postavila v trblietavých sieťovaných šatách Bottega Veneta, pod ktorými sa celkom jasne črtala jej spodná bielizeň. A obrysy odhaleného poprsia. Takto vystrojená musela prekvapiť naozaj všetkých. Pravdepodobne aj jedného z producentov snímky – hračkársku firmu Mattel.

zväčšiť Speváčka Dua Lipa v priehľadnej trblietavej... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Dua Lipa Speváčka Dua Lipa v priehľadnej trblietavej kreácii Bottega Veneta na premiére Barbie.

Film, ktorý budí veľké očakávania a pod ktorým je podpísaná režisérka a scenáristka Greta Gerwig, by mal už o pár dní vstúpiť aj do slovenských kín. Mnohí sú už naozaj zvedaví, aké bude spracovanie príbehu najslávnejšej bábiky na svete. Dozviete sa to už čoskoro. Predtým si však pozrite našu bohatú galériu. Stojí naozaj za to…

Barbie a Ken spoločne pred objektívmi
Video
Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Ryan Gosling #Margot Robbie #Barbie #Gal Gadot #Dua Lipa

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...