Nie jedna, ale rovno štyri! Hviezda z titulky vzala na pláž krásne sestry. Pohľady okolia? Nik sa nepozeral inam...

Objavila sa na jednej z tituliek tohtoročného vydania plavkového špeciálu Sports Illustrated. Fanúšikom ženskej krásy v bikinách nie je určite neznáma.

10.07.2023 00:00
Brooks Nader Foto:
Topmodelka Brooks Nader sa objavila na pláži v Miami v spoločnosti svojich sestier.
debata (4)

Asi menej ľudí však vie, že americká topmodelka Brooks Nader nie je jedinou členkou rodiny, ktorej príroda nadelila krásu a miery, aké sa najčastejšie objavujú v reklamách na plážové oblečenie či spodnú bielizeň.

Robin Wright Čítajte viac Miloval ju Forrest Gump, zbúrala Dom z kariet, vo Varoch je slávna herečka. Jej zábery v bikinách pritiahli rovnako ako talent

Dvadsaťšesťročná tmavovláska pochádza z rodiny so štyrmi deťmi – je najstaršou zo štyroch sestier, ktoré sa narodili v Baton Rouge v Louisiane. Bola to práve ona, komu šťastena priala najviac v súťaži o modelingovú pozíciu na stránkach jedného z najslávnejších časopisov venovaných ženskej kráse a plážovým kolekciám. Špeciálna príloha magazínu Sports Illustrated nazvaná Swimsuit Issue vychádza už niekoľko dekád.

Topmodelka Brooks Nader sa objavila na pláži v...
Sestry Naderové boli ozdobami pláže v Miami,...
+2Brooks Nader na pláži v Miami predvádzala svoje...

Brooks sa v nej prvýkrát objavila v roku 2018 a odvtedy je jej pravidelnou súčasťou – naposledy práve ako hviezda titulnej strany na jednej zo štyroch rozličných titulných stránok.

zväčšiť Zľava: Sarah Jane Nader, Mary Holland Nader,... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Alice + Olivia by Stacey Bendet "Camp Pride" Zľava: Sarah Jane Nader, Mary Holland Nader, Brooks Nader a Grace Anne Nader na akcii Alice + Olivia by Stacey Bendet.

Okrem Brooks však pôvab a fyzické prednosti nadelila príroda aj jej mladším sestrám, s ktorými sa objavila počas víkendu v Miami. Sarah Jane Nader, Mary Holland Nader a Grace Anne Nader sa tiež venujú modelingu, hoci možno s menším úspechom ako ich sestra. Každopádne, na pláži boli ako magnety. Veď posúďte sami v našej galérii. Nájdete tam aj zábery dievčat v bikinách.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #pláž #sexi #sestry #Brooks Nader

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...