Len tenučká látka na tele, pod ňou... španielska kráľovná Letizia bola ako magnet, manželov pohľad hovorí za všetko

V nedeľu sa ešte španielsky kráľ Felipe usmieval z kráľovskej lóže na Wimbledone triumfu svojho krajana - tenistu Carlosa Alcaraza. O deň neskôr však už úsmev na jeho perách vyvolal niekto iný. Omnoho bližší.

19.07.2023 00:00
789824736 Foto:
Španielsky kráľ Felipe a jeho zamilovaný pohľad smerom k manželke, kráľovnej Letizii.
debata (2)

Panovník Felipe sa objavil v pondelok popoludní na vyhlásení novinárskych cien v Madride, pričom tentoraz mu už spoločnosť robila aj manželka – kráľovná Letizia. Pohľad na bývalú moderátorku a novinárku, ktorá pred bezmála dvoma dekádami očarila španielskeho princa, vyvolal v mnohých nadšenie. A to sa dalo čítať aj v tvári dnes už 54-ročného Felipeho.

Britain Wimbledon Tennis Čítajte viac Kurt, loptička? Nie, všetky oči na ňu! Princezná Kate uchvátila Wimbledon, krajšiu poctu tenisu vzdať nemohla. Obliekla si...

Manželská dvojica dorazila spoločne na podujatie v centre Madridu, ktorý podobne ako zvyšok Európy sužujú vysoké horúčavy. Asi aj preto neprekvapí, že Letizia využila možnosť odhaliť sa viac ako jej manžel a vybrala si model šiat z tenučkého jemného hodvábu v intenzívnej modro-zelenej farbe.

Španielska kráľovná Letizia bola magnetom pre...
Španielsky kráľ Felipe a jeho manželka,...
+3Španielska kráľovná Letizia bola magnetom pre...

Kreácia, ktorá odhaľovala jej štíhle ramená a obkresľovali prednosti, pochádza od značky Maksu a Letizia ju nosí pravidelne. Takto sexy letný look však nepredvádzala azda ešte nikdy. Šaty doplnili zlaté sandáliky Jimmy Choo na vysokom podpätku a kabelka Magrit. Doplnkom potom boli náušnice španielskej šperkárskej značky Tous.

Španielska kráľovná Letizia bola magnetom pre... Foto: Profimedia
Španielska kráľovná Letizia Španielska kráľovná Letizia bola magnetom pre všetky oči, keď sa v šatách značky Maksu, sandálikoch Jimmy Choo a s kabelkou Magrit objavila na vyhlásení novinárskych cien v Madride. Zdobili ju tiež šperky domácej značky Tous.

Päťdesiatročná Letizia si „zlizla“ smotanu aj na sociálnych sieťach, kde sa na jej adresu objavilo množstvo pochvalných komentárov. Mama princeznej Leonor a infanty Sofie sa v posledných mesiacoch viackrát predviedla na verejnosti vo veľmi príťažlivých modeloch. Aj to spôsobilo, že sa o Letizii čoraz častejšie píše ako o novej módnej ikone z prostredia kráľovských dvorov.

Španielska kráľovná Letizia Čítajte viac Že je štíhla ako prútik, neprekvapí, ale ten dekolt... kráľovná Letizia očarila v Madride, predviedla elegantný a sexy look

Rodáčka zo španielskeho Ovieda naposledy uchvátila aj na korunovácii kráľa Karola III. v Londýne. Aký mala vtedy na sebe look? Pozrite sa sem.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #šaty #kráľovná Letizia #look #sexy #kráľ Felipe

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...