Slovenská premiéra Barbie plná známych tvárí: Prišla sexy Škamlová, Vačková či Cifrová. Všetky oči sa však upreli na hviezdu Klamstva

Svet žije filmom Barbie už niekoľko týždňov, v utorok večer sa konečne dostal aj na Slovensko. Prví hostia, medzi nimi mnohé celebrity, si mohli film pozrieť v Bratislave. A, samozrejme, keď prišlo na barbie štýl, mnohé dámy nezostali pozadu.

19.07.2023 14:24
Mária Zelinová (vľavo) a Veronika Ronie Adamičková Foto:
Moderátorka Mária Zelinová (vľavo) a Veronika Ronie Adamičková si zapózovali ako bábiky.
debata (3)

So snímkou režisérky Grety Gerwigovej, v ktorej hlavnú rolu stvárnila austrálska herečka Margot Robbie, sa spája signifikantná ružová farba. A ružová ovládla aj bratislavský „červený koberec“ v jednom z bratislavských kín. Teda prevládla na ňom.

Barbara Palvin a jej snúbenec Dylan Sprouse Čítajte viac Ako bábika! Najkrajšia Maďarka uchvátila na svadbe v bielej róbe aj červených mini. Ženícha z Hollywoodu čakalo len ÁNO a po ňom... pálinka

Medzi hosťami sa objavila napríklad moderátorka Mária Zelinová, ktorá si trúfla na odvážny ružový kostým s minisukňou a odvážnym dekoltom. Pred objektívy sa postavila v ružových saténových šatách aj Petra Batthyány či herečka a niekdajšie „dievča za milión“ Katarína Ivanková alebo herečka Zuzana Vačková.

Modelka Romana Škamlová na premiére filmu Barbie.
Moderátorka Vera Wisterová na premiére filmu...
+27Moderátorka Mária Zelinová s partnerom na...

Jeden z najodvážnejších modelov predvádzala aj dizajnérka a influencerka Bianka Rumanová, ktorej neónovo ružové minišaty boli vyrobené z latexového materiálu a obkresľovali jej telo naozaj ako keby bola živá bábika. Model celkom zjavne ocenil aj jej partner Filip Jovanovič alias Jovinecko.

zväčšiť Herečka Monika Horváthová sa objavila na... Foto: Continental Film
Monika Horváthová Herečka Monika Horváthová sa objavila na premiére filmu Barbie v Bratislave.

Na očakávanú premiéru dorazilo celebritných hostí požehnane. Hoci nie v ružovom, ale rozhodne neprehliadnuteľná bola napríklad herečka Monika Horváthová. Hviezda Klamstva zvolila elegantný a pritom sexi letný outfit – jej spojeniu svetlých nohavíc a topu na ramienkach (ktoré ozdobila hodvábna šatka okolo krku) konkuroval aj zvodný look modelky a podnikateľky Romany Škamlovej. Tá predvádzala príťažlivé nohy v krémových minišatách, ktoré doplnila žuvačkovo ružová kabelka Bottega Veneta.

zväčšiť Modelka Romana Škamlová na premiére filmu Barbie. Foto: Continental Film
Romana Škamlová Modelka Romana Škamlová na premiére filmu Barbie.

Na premietanie dorazila aj moderátorka Vera Wisterová, herečka Martina Zábranská, herečka a speváčka Dáša Mamba Šarközyová či moderátor Andrej Bičan alebo Diana Klamová a mnohí ďalší. Jednotlivé osobnosti nájdete v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #premiéra #Zuzana Vačková #Romana Škamlová #Mária Zelinová #Barbie #Monika Horváthová

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...