Maštalír v Prahe bez manželky, ale v Bratislave už žiarila po jeho boku. Je z nej krásna tehuľka

Manželský pár Tomáš Maštalír a Kristína Maštalírová sa už onedlho dočká druhého spoločného potomka. Objavili sa na premiére novinky Nikdy nehovor nikdy.

28.07.2023 08:21
Tomáš Maštalír Foto:
Tomáš Maštalír s manželkou Kristínou na premiére novinky Nikdy nehovor nikdy v Bratislave.
debata

Potom, čo hviezdy filmovej novinky slovenského režiséra Braňa Mišíka odpremiérovali film Nikdy nehovor nikdy v Prahe, ho uviedli aj na Slovensku. Po červenom koberci jedného z bratislavských kín sa prešli hviezdy slovenského aj českého šoubiznisu.

Tereza Kostková Čítajte viac Kostkovú na premiére obletovali dvaja slovenskí muži! Manžela Nvotu vystriedal Maštalír, ako im to ladí?

Hlavného mužského hrdinu filmu, Tomáša Maštalíra, počas slávnostného večera sprevádzala sympatická manželka Kristína. Pred objektívmi sa pýšila tehotenským bruškom, manželský pár sa tak už onedlho dočká druhého spoločného potomka.

Tomáš Maštalír a Tereza Kostková  na premiére...
Producentka filmu Olga Nunezová a herečka Lenka...
+8Tomáš Maštalír s manželkou Kristínou  na...

Prvým slovenským divákom svoju novinku osobne predstavil režisér Braňo Mišík v spoločnosti obľúbených slovenských a českých hereckých tvárí. Nechýbali medzi nimi hlavní hereckí predstavitelia Tomáš Maštalír a Tereza Kostková, herečky a herci, ktorí si zahrali vedľajšie úlohy, napríklad Lenka Krobotová, Lucia Siposová, Branislav Bystriansky, Hana Holišová, ako aj speváčka Dominika Mirgová, pre ktorú bola rola vo filme Nikdy nehovor nikdy premiérou na filmovom plátne.

"Teším sa, že náš film ide do kín. Dúfam, že si diváci nájdu k nemu cestu a že ich poteší a budú z kina odchádzať s dobrým pocitom,“ povedal pred premiérou režisér Braňo Mišík.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Maštalír #Nikdy nehovor nikdy

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...