Mohla si obliecť ešte niečo príťažlivejšie? Blond Venuša z Eufórie ako magnet, stačí sa pozrieť a pochopíte...

S titulom modernej sexbomby je na herečku Sydney Sweeneyovú vždy sústredená veľká pozornosť. Ani na podujatí magazínu Variety to nebolo inak.

12.08.2023 00:00
Sydney Sweeney Foto: ,
Herečka Sydney Sweeney na podujatí Variety's Power of Young Hollywood 2023.
debata (2)

Hviezda seriálu Eufória, ktorá by mala v týchto týždňoch už nakrúcať remake filmu Barbarella z konca 60-tych rokov, sa objavila na slávnostnom podujatí na počesť mladých hollywoodskych talentov. A zaradila sa k najväčším magnetom akcie.

Herečka Sydney Sweeney v kreácii Miu Miu. Čítajte viac Krásna, slávna, ale v Hollywoode nemá žiadne výhody... Sydney Sweeney hovorí, čo musela urobiť pre najslávnejšie úlohy

Blondínka si na galavečer obliekla kožené šaty Mara Paris na ramienkach s vystuženým korzetovým vrškom. Výsledok neprekvapil – príťažlivá a fyzicky obdarená hviezda bola ešte zvodnejšia ako bežne a najmä na sociálnych sieťach sa objavilo aj množstvo pochvalných komentárov na jej adresu.

Herečka Sydney Sweeney na podujatí Variety's...
Herečka Saniyya Sidney na podujatí Variety...
+8Sherry Cola na podujatí Variety's Power of...

Sweeney, ktorej postavy Cassie (Eufória) a Olivia (Biely lotos) podľa viacerých kritikov definujú zástupcov súčasnej mladej generácie, neprišla na akciu magazínu Variety sama. Ak však očakávate mužskú spoločnosť, sklameme vás. Partner seriálovej hviezdy, Jonathan Davino, sa kamerám a objektívom vyhýba, ako je to len možné. Výnimku urobil pred pár mesiacmi na výlete v Cannes, kde sa Sydney zúčastnila na niekoľkých akciách luxusných módnych značiek.

Sydney Sweeney Čítajte viac Kam skôr pozerať? Kráska z Eufórie v bikinách vyrazí dych a fešák z Top Gun... utrite si pot z čela

Na párty Variety pôvabnú herečku sprevádzal jej mladší bratranec, tínedžer, ktorý si zjavne užíva možnosti po boku slávnej rodinnej príbuznej. Dvojica sa pred pár dňami objavila spolu aj na koncerte speváčky Taylor Swiftovej. Vďaka popularite Sydney, samozrejme, vo VIP sekcii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #podujatie #sexy #kožené šaty #Sydney Sweeney

+ Doprajte si niečo sladké, prospeje vám to a upokojíte svoje nervy.
Nesnažte sa poučovať, každému to začne skôr...

+ Nezabúdajte na svoje zdravie a začnite sa viac starať sami o seba.
Neinvestujte svoje peniaze do hazardných...