Krásna Ferencová, štýlová Tina či nežná Klamová žiarili na letnej párty JOJ: A počkajte, keď uvidíte Mauréry s Mórovou, toto sa podarilo!

Leto je v plnom prúde, ale televízie nelenia. Pripravujú nové projekty či pokračovania tých pôvodných. Aby to pripomenuli aj médiám, zorganizovali aj tento rok letnú párty. Pre svoje hviezdy, aj pre novinárov.

12.08.2023 08:00
debata (3)
Herečka, speváčka a tanečnica Alžbeta Ferencová... Foto: Profimedia
Alžbeta Ferencová alias This is Zea Herečka, speváčka a tanečnica Alžbeta Ferencová alias This is Zea.

Prvou v poradí je televízia z bratislavskej Koliby. Vo štvrtok podvečer, konečne počas slnečného záveru dňa v malebnom prostredí nad Bratislavou hostila svoje tváre aj pozvaných hostí televízia JOJ.

Alžbeta Ferencová alias Zea Čítajte viac Ferencová z Ivety: Tancovať chcem do 35-ky, spievať, kým vládzem a herectvo sa potichu učiť ďalej

Nálada bola prázdninová a patrične letná, dokonca niekde priam exotická, keďže medzi dekoráciami akcie boli aj palmy. Popri logách projektov ako Česko Slovensko má talent či fotostene s logom televízie boli však najväčším magnetom hviezdy. A tých sa zišlo naozaj dosť.

Herečka Zuzana Mauréry vyzerala naozaj pôvabne.
Moderátorka Jasmina Alagič-Vrbovská (v strede)...
+45Herečka a televízna tvár Diana Mórová nechýbala...

Medzi prominentnými televíznymi tvárami nechýbala napríklad herečka a speváčka Alžbeta Ferencová, ktorú začiatkom roka vystrelil na výslnie seriál Iveta. Pôvab tejto dámy doplnili aj príťažlivé a talentované tváre Nemocnice. Prišla Dominika Morávková, Diana Klamová či Rebeka Gregáňová so Simonou Kollárovou. A tiež ostrieľanejšie herecké tváre ako Kristína Turjanová, Marek Majeský či Zuzana Kanócz, ktorú sprevádzal partner Juraj Loj.

zväčšiť Speváčka Tina (vľavo) a moderátorka Jasmina... Foto: Profimedia
Tina (vľavo) a moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská Speváčka Tina (vľavo) a moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská na letnej Summer Párty TV JOJ.

Medzi hosťami sa objavila aj speváčka Tina, ktorá len nedávno potešila svojich fanúšikov novou tvorbou. Tentoraz tešila aj originálnym štýlom, ktorý sa nedal zameniť so žiadnou z prítomných žien.

Mária Zelinová (vľavo) a Veronika Ronie Adamičková Čítajte viac Slovenská premiéra Barbie plná známych tvárí: Prišla sexy Škamlová, Vačková či Cifrová. Všetky oči sa však upreli na hviezdu Klamstva

Na podujatí, samozrejme, nemohli chýbať ani tváre, ktoré sa s JOJ spájajú už vlastne viac ako dekádu. Herečky Diana Mórová a Zuzana Mauréry k nim nepochybne patria. A tiež patria k elegantným a veľmi príťažlivým domácim herečkám, ktoré predviedli svoj letný štýl a dobrú náladu.

zväčšiť Herečka a televízna tvár Diana Mórová nechýbala... Foto: Profimedia
Diana Mórová Herečka a televízna tvár Diana Mórová nechýbala na jojkárskej letnej párty v Bratislave.

Na letnom žúre nechýbali ani ďalšie tváre z televíznej obrazovky. Medzi inými spomieneme aspoň Jasminu Alagič, Alenu Stračiakovú, Andreu Pálffy Belányiovú či Hanu Gregorovú alebo Vlada Voštinára a Branislava Deáka. Všetkých nájdete v našej bohatej galérii. Stojí za to…

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Kanócz #Diana Mórová #Joj #Alžbeta Ferencová #Tina #Zuzana Mauréry #letná party #Diana Klamová

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....