Müllerová s Drobnou ako zvodné duo a Ferencová? Takúto sexy ste ju ešte nevideli... krásky zo Slovenska si užili tajomnú párty

Pod rúškom noci a tajomna, ale aj mimoriadne podmanivej vône, ktorú bolo cítiť naozaj všade. Tak sa odohrala minulý týždeň netradičná párty v neďalekej Prahe. Dôvodom bolo uvedenie nového pánskeho parfumu.

04.09.2023 00:00
Alžbeta Ferencová Foto:
Speváčka Zea, na Slovensku známejšia ako herečka a hviezda z televíznych obrazoviek Alžbeta Ferencová. Na pražskom uvedení nového parfumu predviedla jednu z najzvodnejších podôb, akú ste u nej mohli vidieť.
debata (4)

Reč je o novinke z dielne francúzskej značky Yves Saint Laurent, pánskom parfume, ktorý sa svojím názvom Myslf hrá s logom slávneho domu a zároveň sa snaží podčiarknuť jedinečnosť každého z nás. Jeho tvárou sa stal americký herec, tento rok nominovaný na Oscara za výkon vo filme Elvis. Áno, samozrejme, Austin Butler.

SEML 2023 - vyber-038 Čítajte viac OBRAZOM: Móda z Elite večera - Peštová ako šelma, nádherná diva Vagnerová a Mórová si trúfla na kožu. A čo slovenské topmodelky?

Hoci on do Prahy nedorazil, na voňavý večierok v nočnom klube, ktorý veľmi prísne stráži svoje priestory a žiada všetkých hostí, aby v jeho priestoroch nefotografovali, sa zišli mnohé známe osobnosti z lokálnej scény.

Speváčka Zea, na Slovensku známejšia ako...
Aj hudobný párik Emma Smetana a Jordan Háj si...
+7Slovenská speváčka Emma Drobná (vľavo) a...

Nechýbali medzi nimi ani známe slovenské tváre a očarujúce dámy. Prišla napríklad speváčka Emma Drobná, ktorá sa zabávala s influencerkou a knižnou autorkou Emou Müllerovou. Obe dodržali očakávaný dress-code. Hostitelia prosili, aby pozvaní stavili na čiernu farbu. A tiež odvážne, rafinované či sexy detaily. Drobná s Müllerovou naplnili všetko do bodky.

zväčšiť Slovenská speváčka Emma Drobná (vľavo) a... Foto: Kubo Križo
Emma Drobná (vľavo) a influencerka a autorka Ema Müllerová Slovenská speváčka Emma Drobná (vľavo) a influencerka a autorka Ema Müllerová na uvedení pánskeho parfumu Myslf od značky Yves Saint Laurent.

Medzi záplavou niekoľko stoviek pozvaných sa objavila aj slovenská rodáčka, ktorá však žije väčšiu časť roka v Prahe. Reč je o známej hviezde tohtoročného seriálového hitu Iveta – herečke, speváčke a tanečnici Alžbete Ferencovej. A tá sa veru predviedla v skutočne zvodnej podobe. Kráska známa aj pod pseudonymom Zea vyrazila do nočného klubu v čiernom odvážnom podprsenkovom tope s transparentnými panelmi. K tomu bola ladená aj sukňa obkresľujúca krivky. Výsledok? V galérii nájdete odpoveď, my hovoríme, vynikajúci.

Zuzana Mauréry Čítajte viac Krásna Ferencová, štýlová Tina či nežná Klamová žiarili na letnej párty JOJ: A počkajte, keď uvidíte Mauréry s Mórovou, toto sa podarilo!

Platilo to však aj o ďalších hosťoch, známych či menej známych. Veľkolepý voňavý večer s novinkou Myslf v hlavnej úlohe bol ako tajomná párty v berlínskom nočnom klube a mnohí prítomní, ktorým hrali na striedačku niekoľkí dídžeji, si večer nevedeli vynachváliť. Viac v galérii.

Emma Drobná: Viem pochváliť aj pohaniť, prísna som na seba
Video
Zdroj: Redaktor: Zdeno Gáfrik, Kamera a strih: Ľuboš Pilc

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #vôňa #Alžbeta Ferencová #Yves Saint Laurent #Emma Drobná #Ema Müllerová

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...