Skutočná a filmová Priscilla Presley na benátskej premiére: Toto je príbeh lásky kráľa rock'n'rollu. Neuveríte, kto hrá Elvisa...

Benátky sa konečne dočkali. Na červený koberec dorazili v pondelok večer aj hviezdy Hollywoodu. A spolu s nimi aj manželka legendy, ktorá sa sama stáva legendou.

05.09.2023 12:00
Cailee Spaeny Foto: ,
Herečka Cailee Spaeny, ktorá vo filme Priscilla stvárnila Priscillu Presleyovú, na slávnostnej premiére v Benátkach.
debata (1)

Na programe dňa bolo uvedenie nového filmu americkej režisérky Sofie Coppoly, ktorá sa rozhodla priniesť vlastnú verziu príbehu Priscilly Presleyovej. Manželky zosnulého kráľa rock'n'rollu Elvisa Presleyho. Po minuloročnom uvedení filmového hitu Elvis od Baza Luhrmanna sa tak vlastného príbehu a pohľadu na to, čo sa stalo, dočkala aj samotná Priscilla. Že projekt podporovala, potvrdzovala jej účasť v Benátkach.

Sydney Sweeney Čítajte viac Jej pôvab berie dych, krivky mnohým nedajú spávať: Americká siréna ovládla Benátky - raz poriadne sexy, potom nežná

Hlavné úlohy autorka scenára a režisérka zverila do rúk relatívne neznámej Cailee Spaneyovej, slávneho Elvisa si potom zahral Jacob Elordi – herec známy najmä ako hrdina seriálového hitu Eufória. Podľa prvých reakcií to bude najmä pôvabná a stále ešte dievčenská Spaney, ktorá môže v budúcnosti zamiešať kartami v Hollywoode. Jej prejav je vraj mimoriadne autentický a vo filme exceluje.

Herečka Cailee Spaeny, ktorá vo filme Priscilla...
Herec Jacob Elordi, ktorý vo filme Priscilla...
+13Herečka Bella Thorne na slávnostnej premiére...

Je to pritom práve Cailey Spaney a jej kolega Elordi, ktorí sa zaradili do miniatúrnej skupinky hercov, ktorí si vyjednali výnimku o tom, že môžu do Benátok prísť film predstaviť. Pre štrajk hereckej organizácie SAG-AFTRA a jej členov totiž platí, že herci majú zakázané propagovať akékoľvek svoje pracovné projekty – minulé, súčasné či budúce.

zväčšiť Zľava: Režisérka Sofia Coppola, Priscilla... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Sofia Coppola, Priscilla Presley, herečka Cailee Spaeny a herec Jacob Elordi Zľava: Režisérka Sofia Coppola, Priscilla Presley, herečka Cailee Spaeny a herec Jacob Elordi na slávnostnej premiére nového filmu Priscilla.

To sa, samozrejme, výrazným spôsobom odrazilo na podobe jubilejného, 80. ročníka festivalu v Benátkach, ktorý sa radí medzi najprestížnejšie na svete. Americké filmové hviezdy nahradili modelky, influencerky či menej známe herecké tváre európskej kinematografie.

George Clooney a jeho manželka Amal Clooney Čítajte viac Benátky sa dočkali: Slávny Clooney s krásnou manželkou sú už v meste, magnetom boli ešte na letisku

V pondelok sa v Benátkach objavil aj filmár Woody Allen, ktorý svoj najnovší film nakrútil vo Francúzsku. Dôvodom je aj fakt, že po obvineniach zo sexuálneho obťažovania od svojej adoptívnej dcéry Dylan Farrowovej sa stal v Hollywoode nepohodlným a nedarí sa mu zohnať v USA financie na nakrúcanie. Allen pritom tieto obvinenia popiera a nikdy za ne nebol právoplatne odsúdený.

Herečka Kate Beckinsale na podujatí amfAR,...
Farhana Bodi pózuje fotografom na podujatí amfAR.
+14Modelka a infleuncerka Rose Bertram pózuje...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Benátky #Sofia Coppola #Jacob Elordi #Priscilla #Cailee Spaney

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...