Dotyky, vášnivé bozky... pobláznený fešák z kurtu ako zaľúbený školák: Ale divíte sa? Zbalila ho táto rumunská krásavica

Tvoria pár už niekoľko mesiacov, ale zjavne sú stále vo fáze prvotného zamilovania. Bláznivého, vášnivého, občas priam študentsky naivného. A dôkazom bola aj ich návšteva Benátok, kde prebieha filmový festival.

08.09.2023 00:00
Madalina Ghenea a bulharský tenisový hráč... Foto:
Madalina Ghenea a bulharský tenisový hráč Grigor Dimitrov vo vášnivom objatí a bozkoch na návšteve Benátok.
debata

Rumunská herečka a modelka Madalina Ghenea sa v meste na vode objavila s bulharským tenistom Grigorom Dimitrovom, ktorý je považovaný za jedného z najväčších fešákov na tenisovom kurte. Pri pohľade na jeho polovičku, je však jasné, kto priťahuje ešte viac pozornosti.

Alžbeta Ferencová Čítajte viac Müllerová s Drobnou ako zvodné duo a Ferencová? Takúto sexy ste ju ešte nevideli... krásky zo Slovenska si užili tajomnú párty

Rodáčka z Rumunska, ktorá sa objavila v snímkach ako Mladosť alebo Klan Gucci, patrí medzi slávne krásky v rodnej krajine, ale najmä v Taliansku, kde vyrastala a stále žije. Neprekvapí teda, že sa objavila aj na 80.ročníku filmového festivalu.

Rumunská herečka Madalina Ghenea a bulharský...
Rumunská herečka a modelka Madalina Ghenea a...
+3Madalina Ghenea a bulharský tenisový hráč...

V stredu večer zachytili objektívy očarujúcu brunetku na červenom koberci pri premiére novinky Origin. Prišla sama a uchvátila v bielych šatách doplnených štólou z peria. Hoci pred objektívmi si strihla svoje tradičné pózovanie sólo, celý čas na ňu čakal jej zaľúbený partner.

zväčšiť Rumunská herečka a modelka Madalina Ghenea a... Foto: Profimedia
Madalina Ghenea a bulharský tenisový hráč Grigor Dimitrov Rumunská herečka a modelka Madalina Ghenea a bulharský tenisový hráč Grigor Dimitrov si spoločne užívali návštevu Benátok. A poriadne romanticky.

S Dimitrovom iba krátko pred slávnostnou premiérou stihli ľahký neskorý obed v reštaurácii a tiež zamilované chvíľky, ktoré k Benátkam doslova patria. Paparazzovia ich zachytili v objatí, pri nežných bozkoch a so zamilovanými úsmevmi na tvári. Potom sa taxi-člnom prepravili do dejiska filmového festivalu.

Modelka Bar Refaeli ozdobila premiéru v...
Herečka Madalina Diana Ghenea predvádzala svoje...
+6Režisérka Ava DuVernay prichádza na premietanie...

Dimitrov v minulosti tvoril pár so speváčkou Nicole Scherzingerovou. Ghenea zase randila napríklad s galeristom Vitom Schnabelom, inak bývalým partnerom Heidi Klumovej. Krásnu Rumunku s tenisovým fešákom, ale aj stredajšiu premiéru si pozrite v našich galériách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Benátky #paparazzovia #Madalina Ghenea #Grigor Dimitrov #zaľúbenci

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...