Ako pristanú španielskej kráľovnej Letizii farby Barbie? Na jednotku. Chcete dôkaz?

Španielska kráľovná Letizia sa zúčastnila na udeľovaní cien UNICEF v Madride.

10.09.2023 00:00
letizia Foto:
Kráľovná Letizia na udeľovaní cien UNICEF Spain Awards.
debata

Manželka kráľa Felipeho je čestnou predsedníčkou UNICEF Španielsko, preto sa na podujatiach pod hlavičkou svetovej organizácie zúčastňuje pravidelne.

Na udeľovaní cien UNICEF Spain Awards, ktoré sa konalo v Madride, sledovaná 50-nička zažiarila v ružovom kostýme, ktorý sa niesol vo farbách Barbie. K nemu doladila béžové lodičky s otvorenou pätou a žiarivo biely top. Hoci v nohavicovom kostýme vidieť Letiziu menej často ako v elegantných šatách, jej postavičke sadne aj takáto voľba. Veľmi jemný rúž a dymové líčenie očí podčiarkli jej prirodzene peknú tvár.

zväčšiť Kráľovná Letizia po roku opäť v šatách z dielne... Foto: Profimedia
Kráľovná Letizia Kráľovná Letizia po roku opäť v šatách z dielne Michaela Korsa.

Podobné Barbie farby kráľovná z času na čas „opráši“ na oficiálnych podujatiach. V roku 2019 sa napríklad predviedla v ružovej počas podujatia so španielskymi športovcami, kedy v paláci v Madride privítala španielsku plavkyňu Onu Carbonellovú, olympijskú medailistku v synchronizovanom plávaní. Letizia vtedy siahla po ružových šatách z dielne Michaela Korsa, ktorých strih upriamil pozornosť na jej úzky driek.

Kráľovná Letizia, ešte ako Letizia Ortiz, na...
Kráľovná Letizia, ešte ako Letizia Ortiz, na...
+12Kráľovná Letizia, ešte ako Letizia Ortiz, na...

Niekdajšia televízna moderátorka Letizia Ortiz padla do oka španielskemu princovi Felipemu v roku 2002, keď sa spolu stretli v televízii, v ktorej moderovala niekoľko relácií. Ako hosť v jednej z nich sa spolu stretli zoči-voči a iskry preskočili. Ich láska nabrala rýchly spád – v roku 2003 sa zasnúbili a v roku 2004 si povedali „áno“ v Madride – viac tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Letizia

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...