Od krku po driek v perlách... Charlize Theron ako úchvatná diva v luxuse: Jednu vec si však kúpiť neviete, hovorí

Na spoločenských podujatiach patrí medzi najlepšie oblečené ženy a hviezdna Charlize Theron nesklamala ani na nedávnej akcii venovanej luxusným hodinkám. V New Yorku obdivovali mnohí jej odvahu.

11.09.2023 00:00
Charlize Theron Foto:
Herečka Charlize Theron sa na launchi novej kolekcie hodiniek a akcii Breitling x Charlize Theron Navitimer objavila v perlovom tope.
debata

Blondínka, ktorá je držiteľkou Oscara za výkon vo filme Monštrum, sa pred kamery postavila v neortodoxnom looku – spojení tmavej dlhej sukne a oversized saka z dielne Givenchy. Najviac však zaujal detail, ktorý sa skrýval pod ním. Theronovej voľba totiž padla na top vytvorený z perál rôznych veľkostí, ktorý si obliekla na nahé telo. Kombinácia rafinovanej zvodnosti a strohosti bola ukážkovým štýlovým mixom, akým je táto dáma povestná.

Zľava: Misty Copeland, Charlize Theron a Chloe...
Zľava: Misty Copeland, Charlize Theron, Georges...
+3Herečka Charlize Theron sa na launchi novej...

Herečka, ku ktorej sa okrem šéfa značky hodiniek Breitling Georgesa Kerna objavili aj baletná umelkyňa Misty Copeland či snoubordistka Chloe Kim, sa v nedávnom rozhovore tiež ako ambasádorka luxusných hodiniek vyjadrila k téme času. Nazvala ho najvzácnejšou komoditou, akú človek má.

Kate Beckinsale Čítajte viac 50-ka ju nezastaví, krásna Beckinsale si trúfla na odvážny model... a čo prirodzené starnutie? Botox vraj nikdy nemala

„Nemôžete si ho kúpiť, nemôžete si ho vyjednať, ani ho získať nátlakom. Ako rodič si veľmi dobre uvedomujem, čo robím s mojím časom,“ citoval ju portál JustJared.com. Theron tiež dodala, že práve pre dostatok času strávený s deťmi odmieta množstvo projektov. „Nemyslím si, že som mala taký pohľad na život, keď som mala dvadsať alebo tridsať,“ komentovala herečka.

zväčšiť Zľava: Misty Copeland, Charlize Theron, Georges... Foto: Dave Kotinsky/Getty Images for Breitling
DSC 6628 6V0RQC9a Zľava: Misty Copeland, Charlize Theron, Georges Kern a Chloe Kim na akcii Breitling x Charlize Theron Navitimer "For The Journey" Launch.

Už čoskoro by ju diváci mali vidieť v pokračovaní akčného filmu Old Guard z produkcie Netflixu. Ďalšie projekty herečka, aj v duchu svojich slov, starostlivo zvažuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #hodinky #čas #Charlize Theron

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...