Krásna Emma Watson si z tenisu odskočila na červený koberec. Najmocnejšiu ženu módy vystriedal jeden z mužov jej života

Patrí medzi veľké tenisové fanúšičky a pravidelne sa objavuje na tenisových šampionátoch. Nevynechala ani prebiehajúci US Open, ale o pár hodín neskôr už mohol svet vidieť celkom inú jej podobu.

09.09.2023 07:58
US Open Tennis Foto: ,
Herečka Emma Watson prichádza na zápas US Open medzi Karolínou Muchovou z Česka a Soranou Cirsteou z Rumunska. Vedľa nej sedí Anna Wintour.
debata

Britská herečka Emma Watson sa objavila na podujatí Soho House Awards, ktoré sú poctou pre kreatívnych umelcov a autorov naprieč rozličnými umeleckými odvetviami. Niekdajšia predstaviteľka Hermiony zo známej ságy o Harrym Potterovi dorazila v róbe, ktorá očarila luxusným spracovaním, ale aj nežným vyznením. Kreácia Dior Haute Couture urobila z Watsonovej kráľovnú večera.

Lewis Capaldi, herečka Emma Watson a jej otec Chris Watson Čítajte viac Šok v hľadisku Wimbledonu: Emma Watson po boku známeho speváka - kto tušil, že sú...

Pred objektívmi sa Emma neobjavila sama. Aj tentoraz však žiadneho nového partnera nečakajte. Spoločnosť herečke robil jej mladší brat Alex Watson, s ktorým má veľmi dobrý vzťah a s ktorým sa objavila pred časom aj na tenisovom turnaji vo Wimbledone.

Herečka Haley Lu Richardson na podujatí Soho...
Herec Paul Mescal.
+4Herečka Julia Fox na podujatí Soho House Awards.

Tridsaťtriročná herečka si tiež už stihla užiť niekoľko zápasov spomenutého turnaja US Open. Na ňom ju však zachytili v poriadne celebritnej spoločnosti. Vedľa nej totiž sedela žena s titulom „najmocnejšej“ vo svete módy. Nejde o nikoho iného ako šéfredaktorku magazínu Vogue Annu Wintourovú.

zväčšiť Herečka Emma Watson a jej mladší brat Alex... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Emma Watson a jej mladší brat Alex Watson Herečka Emma Watson a jej mladší brat Alex Watson na podujatí Soho House Awards v New Yorku.

Tá má údajne mladú krajanku vo veľkej obľube a je to práve vášeň pre tenis, ktorá ich spája najviac. Aj Wintour je známa slabosťou pre tento elegantný šport. Je tiež osobnou priateľkou tenistu Rogera Federera a jeho manželky Mirky Federerovej či tenistiek Sereny a Venus Williamsových.

Pozrite si tiež: Rozhovor s Janou Kovalčikovou

Nevzdám sa ľuďom, ktorí klamú, zavádzajú a spôsobujú v spoločnosti chaos
Video
Rozhovor s herečkou Janou Kovalčikovou. / Zdroj: PRAVDA

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #US Open #New York #Emma Watson #Anna Wintour #týždeň módy #Christian Dior

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...