Ťahá jej na 60-ku, vyzerá skvelo: Za týmto úsmevom sú dobré správy a pod šatami... veď si pozrite záber z pláže

Aj vďaka úspechu známeho seriálu zažíva opäť časy novej popularity a pozornosti. Herečke Sarah Jessice Parkerovej to nepochybne prospieva.

10.09.2023 12:00
Sarah Jessica Parker Foto: ,
Herečka Sarah Jessica Parker na podujatí Daily Front Row Fashion Media Awards v kreácii Oscar de la Renta.
debata (4)

Americká star sa nedávno objavila na vyhlásení cien Daily Front Row Fashion Awards v New Yorku, kam ju pozvali ako jednu z laureátok. Parkerovú ocenili titulom Najlepšej dizajnérky obuvi, keďže už nejaký čas uvádza na trh vlastnú kolekciu.

US Open Tennis Čítajte viac Krásna Emma Watson si z tenisu odskočila na červený koberec. Najmocnejšiu ženu módy vystriedal jeden z mužov jej života

Hviezda seriálu And just like that…, ktorého druhú sériu nedávno odpremiérovala stanica HBO, prišla vo fialových šatách z čipky od Oscar de la Renta a pridala k tomu práve lodičky vlastnej značky. V neónovej žiarivej farbe.

Herečka Alexandra Daddario na podujatí Daily...
Herečka Sarah Jessica Parker na podujatí Daily...
+7Herečka Sophia Bush na podujatí Daily Front Row...

Žiarivý bol aj úsmev na tvári 58-ročnej dámy, ktorá je mamou troch detí a manželkou hereckého kolegu Matthewa Brodericka. Podľa viacerých fanúšikov na sociálnych sieťach herečka dlho nevyzerala takto spokojne a oslnivo. Dôvodom však môže byť aj fakt, že producenti potvrdili nakrúcanie tretej série populárneho projektu, ktorý je voľným pokračovaním niekdajšieho megahitu Sex v meste.

zväčšiť Herečka Sarah Jessica Parker na podujatí Daily... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Sarah Jessica Parker Herečka Sarah Jessica Parker na podujatí Daily Front Row Fashion Media Awards v kreácii Oscar de la Renta.

Herečka Sarah Jessica Parker vo veku 58 rokov však patrí medzi dámy, ktoré si udržiavajú ukážkovú formu. A potvrdzujú to nielen fialové šaty zvýrazňujúce jej štíhle krivky a plný dekolt, ale aj zábery paparazzov. Keď sa pred časom objavila na pláži v modeli jednodielnych plaviek, nasledovala smršť komplimentov a komentárov na sociálnych sieťach či v médiách. Podľa nás právom. Posúďte to na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #cena #seriál #úspech #Sarah Jessica Parker

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...