Nepotrebuje ani bikiny, aby všetkým padla sánka... Salma Hayek vystavila krivky v bielej, zdvihnite ruku, kto sa neobzrel

Sú to necelé dva týždne, čo oslávila svoje ďalšie narodeniny. Mexická hviezda Salma Hayek je síce zase o krok bližšie k šesťdesiatke, ale jej forma je famózna.

15.09.2023 00:00
Salma Hayek Foto: ,
Herečka a producentka Salma Hayek predstavila v Toronte film "El Sabor de la Navidad".
debata (2)

Hrdinka filmu Frida či krásna upírka z hororovej komédie Od súmraku do úsvitu sa objavila v stredu večer v Toronte na filmovom festivale. Priniesla film El Sabor de la Navidad, pod ktorým je producentsky podpísaná jej vlastná spoločnosť Ventanarosa Productions. A okrem novej snímky priniesla do Toronta aj poriadne hviezdny závan ženskej krásy a sexepílu.

Supermodelka Christy Turlington a jej dcéra...
Herečka Julia Garner na podujatí Kering...
+14Supermodelka Christy Turlington na akcii Kering...

Známa herečka sa na slávnostné uvedenie obliekla do elastických šiat bielej farby, ktoré dokonalo obkreslili jej ženské krivky. Model s drapériou, ktorá efektne zvýrazňovala driek a akcentovala plný dekolt aj boky, urobil nositeľke naozaj ukážkovú službu. Hoci pri Hayekovej prednostiach to nie je až také zložité.

zväčšiť Herečka a producentka Salma Hayek predstavila v... Foto: SITA/AP, Christopher Katsarov
Salma Hayek Herečka a producentka Salma Hayek predstavila v Toronte film "El Sabor de la Navidad".

Na internete aj sociálnych sieťach sa okamžite po prvých fotografiách zverejnených online objavili pochvalné komentáre a nadšené reakcie. Ktosi zavtipkoval tiež na margo nedávneho vyjadrenia samotnej Hayekovej. Herečka sa totiž smiala, že jej fanúšikovia na Instagrame majú najradšej jej fotografie v bikinách. „Salma, fakt ich nepotrebuješ,“ znel jeden z komentárov.

Salma Hayek Čítajte viac Jej záber v bikinách má 3 milióny lajkov, Salma Hayek dosiahla aj ďalšiu métu. Odmena? Video, v ktorom hopsajú jej vnady

Herečka má za sebou celkom nabitý týždeň. Pred návštevou Toronta sa totiž zúčastnila aj na slávnostnom gala spoločnosti Kering a akcii Caring Women in Gala. Sprevádzal ju jej manžel a šéf Keringu Francois-Henri Pinault. Na akcii sa zúčastnila aj jeho bývalá partnerka – supermodelka Lina Evangelista, s ktorou má Pinault syna Augustina. Aký je vzťah Hayekovej a známej modelky, čítajte viac tu.

Linda Evangelista a jej syn Augustin James Evangelista Čítajte viac Jednu opustil, druhú si vzal za ženu, dieťa má s oboma. Aký je vzťah Salmy Hayekovej a supermodelky Evangelisty... prekvapí
Speváčka Rita Ora v kreácii Alaia.
Herečka Emilia Clarke pózuje v kreácii Dior na...
+26Herečka Kate Winslet sa tiež objavila na evente...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Salma Hayek #krivky #MFF Toronto

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...