Viem, že ľudí zaujímam aj pre moje priezvisko, hovorí dcéra Billa Gatesa. Ale som viac než len to

Zaradila sa medzi tváre, ktoré sa objavujú na spoločenských podujatiach či módnych prehliadkach. Podľa mnohých si žije svoj vysnený život miliardárskej dcérky. Phoebe Gates však tvrdí, že "nie som len dcéra mojich rodičov".

19.09.2023 10:00
Phoebe Gates Foto: ,
Phoebe Gates na akcii Kering Foundation's Caring for Women Gala.
debata

Ratolesť jedného z najbohatších mužov planéty Billa Gatesa a jeho manželky, Melindy Gatesovej, sa objavila nedávno na akcii Caring Women in Gala v New Yorku. Pozornosť na seba strhla aj odvážnym modelom Saint Laurent. Šatami s výrazným prestrihom na trupe, ktorý odhaľoval jej vyšportované brušné svaly.

Linda Evangelista a jej syn Augustin James Evangelista Čítajte viac Jednu opustil, druhú si vzal za ženu, dieťa má s oboma. Aký je vzťah Salmy Hayekovej a supermodelky Evangelisty... prekvapí

Phoebe, ktorú zavolali do spoločnosti hviezd ako Salma Hayek, Kim Kardashian či Nicole Kidman, sa za posledné mesiace stala novou hviezdou na TikToku či platforme Instagram. Ako uviedla v rozhovore pre portál WWD.com, uvedomuje si, že ju mnohí začali sledovať pre jej slávne priezvisko.

Supermodelka Christy Turlington a jej dcéra...
Herečka Julia Garner na podujatí Kering...
+14Supermodelka Christy Turlington na akcii Kering...

„Som dcérou mojich rodičov a dáva mi to obrovské privilégium. Ale nie je to jediné, čo by ma definovalo,“ uviedla Phoebe Gates. Na svojich kanáloch sa okrem pohľadu do života miliardárskej dcérky snaží upozorňovať aj na dôležité témy. Medzi nimi je napríklad zdravie žien, ženské práva, ale tiež udržateľnosť v rámci módneho priemyslu.

zväčšiť Melinda Gates a jej dcéra Phoebe Gates prišli... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Melinda Gates a jej dcéra Phoebe Gates Melinda Gates a jej dcéra Phoebe Gates prišli spoločne na prehliadku Michael Kors Jar/Leto 2023 v New Yorku.

„Som dostatočne realistická, aby som si uvedomila, že ľudia ma začnú sledovať pre moje priezvisko. Ale raz keď začnú, už so mnou zostanú,“ komentovala známa tmavovláska. Dodala tiež, že ľudia majú o nej množstvo predsudkov alebo očakávaní, ktoré nie sú vždy pozitívne. Robí jej radosť, ak dokáže mnohých presvedčiť o opaku. „Rozprávam môj vlastný príbeh.“

Dominika Rošková chváli Slovákov: V tanci majú väčší drajv. A čo Česi?
Video
Zdroj: PRAVDA

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Instagram #miliardár #Phoebe Gates

+ Vyvážený jedálniček je základom pre dlhodobé zdravie.
Finančná disciplína teraz vytvorí pevný základ pre...

+ Nebuďte celý deň pri počítači, škodíte tým hlavne sami sebe.
V ničom ste nezlyhali, prestaňte sa neustále...