Mesiac po pôrode vyrazila do kina: Ako vyzerá čerstvá mamička Eva Cifrová? Fíha, to je... forma

Presne mesiac a jeden deň od šťastného dňa, počas ktorého sa stala matkou, sa slovenská playmate Eva Cifrová vrátila pred objektívy.

18.09.2023 00:00
Eva Cifrová Foto:
Playmate Eva Cifrová sa objavila na filmovej premiére pár týždňov po pôrode svojej prvej ratolesti.
debata

Známa slovenská modelka a kráska, ktorá sa v minulosti viackrát odhalila pred objektívom, dorazila minulý týždeň na premiéru nového sci-fi filmu Bod obnovy, ktorý vznikol v česko-slovensko-poľsko-srbskej koprodukcii. Eva Cifrová, ktorá patrí medzi veľké filmové fanúšičky, si prišla výsledok pozrieť osobne.

jana kovalčíková, možné je všetko, Čítajte viac Jana Kovalčiková: Keď politici rozhodujú o našich telách, cítim sa ako malá žena

Blondínka sa ani tentoraz nezľakla rafinovaných a zvodných šiat, ktoré obkreslili jej krivky. Zdá sa, že mesiac od príchodu dcérky, ktorá dostala meno Elaya, je opäť v ukážkovej forme.

Zľava: Herci Matěj Hádek, Adam Vacula a Milan...
Zľava: Herci Adam Vacula, Milan Ondrík, Andrea...
+8Herečka Andrea Mohylová stvárnila vo filme Bod...

Známa playmate pritom už dávnejšie priznala, že o bäbátko sa so svojím partnerom snažili dlhší čas. Napokon sa rozhodli pre umelé oplodnenie a táto voľba bola správna a na jej konci krásne a zdravé dievčatko, ktoré Cifrová priviedla na svet 13. augusta. Samozrejme, v kine bola čerstvá mamička bez dcérky. O tú sa postaral v tento večer jej partner a blízki.

zväčšiť Zľava: Herci Adam Vacula, Milan Ondrík, Andrea... Foto: Continental Film
JZEM5162 Zľava: Herci Adam Vacula, Milan Ondrík, Andrea Mohylová, režisér Robert Hloza a herec Matěj Hádek na premiére filmu Bod obnovy.

Snímka Bod obnovy, ktorá prišla do slovenských kín, spojila pred kamerou také tváre ako Milan Ondrík, Matěj Hádek či Andrea Mohylová. A prilákala ďalšie známe tváre, prišiel režisér Peter Bebjak, bývalá moderátorka a dnes hovorkyňa Lucia Habancová či herci Dávid Hártl alebo Jakub Jablonský s partnerkou Kristínou Spáčovou. Viac foto v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #tehotenstvo #film #Eva Cifrová #Bod obnovy

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...