Buď rozmaznaná diva alebo nočná mora, hovorili o hviezdnej Chastainovej režisérovi. Ako to dopadlo?

Herečka Jessica Chastain stihla aj napriek štrajku hercov propagovať svoj nový film Memory v Benátkach aj v Toronte. Na renomovaných filmových festivaloch. Pri tej príležitosti o nej prezradil režisér aj čosi veľmi osobné.

18.09.2023 00:00
Jessica Chastain Foto: ,
Herečka Jessica Chastain na filmovom festivale v Toronte predviedla kreáciu Armani Privé a priniesla film 'Memory'.
debata
zväčšiť Herečka Jessica Chastain na filmovom festivale... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Jessica Chastain Herečka Jessica Chastain na filmovom festivale v Toronte predviedla kreáciu Armani Privé, odhalila však aj lepiacu pásku, ktorá jej držala všetko pohromade.

Michel Franco, ktorý má na svedomí najnovšiu snímku Memory so slávnou ryšavkou a jej kolegom Petrom Saarsgardom, uviedol, že ho vraj pred 47-ročnou Chastainovou varovali. „Veľa ľudí mi povedalo, že zruší zmluvu a odíde z nášho filmu, lebo dostala Oscara,“ prezradil Franco. „Varovali ma, že buď bude totálna diva alebo nočná mora,“ pokračoval.

jana kovalčíková, možné je všetko, Čítajte viac Jana Kovalčiková: Keď politici rozhodujú o našich telách, cítim sa ako malá žena

Podľa neho sa ukázal presný opak. „Vždy sa ukázala, bola spokojná, usmiata a produktívna. Ľudia majú z hercov strach, nerozumiem tomu. Najhorší prístup k hercom, alebo k akejkoľvek osobe je prístup so strachom. A ak sa potom vydáte zlým smerom, áno, potom sa dejú nočné mory,“ konštatoval režisér nízkorozpočto­vého filmu.

Herečka Jessica Chastain na filmovom festivale...
Herečka Federica Garcia v kreácii Tom Ford na...
+3Herečka Jessica Chastain na filmovom festivale...

Slávna herečka dodala, že „nenakrúca filmy preto, aby ju hýčkali“. „Ak chcem byť hýčkaná, idem do kúpeľov alebo na masáž. Nakrúcam film, aby som pracovala a bola kreatívna, nie aby som sama sedela zatvorená v karavane,“ dodala pre portál IndieWire.

Minulý týždeň sa hviezda v Toronte objavila spoločne s kolegami, ale, samozrejme, najväčšia pozornosť patrila práve jej. Obliekla si luxusnú róbu Armani Privé s hlbokým dekoltom a v jednom momente bola zachytená aj s malým módnym „faux pas“. Lepiaca páska, ktorá držala šaty na prsiach, sa totiž odtrhla a herečku zachytili objektívy s polepeným prsníkom.

Pozrite si tiež
Nevzdám sa ľuďom, ktorí klamú, zavádzajú a spôsobujú v spoločnosti chaos
Video
Rozhovor s herečkou Janou Kovalčikovou. / Zdroj: PRAVDA

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #Jessica Chastain #diva #povesť

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...