V saku a bez neho... vidíte ten rozdiel? Herec Ondrík na premiére napol bicepsy, je z neho hotový hollywoodsky akčný hrdina

Milan Ondrík patrí medzi najznámejších, ale aj najtalentovanejších slovenských hercov. A viackrát potvrdil, že pre svoju povolanie a charaktery vo filme, televízii či divadle dokáže podstúpiť skutočné premeny.

19.09.2023 00:00
JZEM5205 Foto:
Herec Milan Ondrík prichádza na premiéru filmu Bod obnovy.
debata

Už pred niekoľkými mesiacmi sa objavili v médiách zábery, ako sa rodák z Dolného Kubína fyzicky transformoval pre novú rolu známeho mafiánskeho bossa Mikuláša Černáka. Pre snímku nazvanú Miki trávil hodiny v posilňovni a na tréningoch a nechal si narásť typické fúzy, ktoré kedysi boli poznávacím znakom šéfa slovenského podsvetia.

Eva Cifrová Čítajte viac Mesiac po pôrode vyrazila do kina: Ako vyzerá čerstvá mamička Eva Cifrová? Fíha, to je... forma

Keď sa pred pár dňami Ondrík objavil na premiére svojho nového filmu Bod obnovy, novinári, hostia aj jeho fanúšikovia mohli byť svedkami fyzickej premeny na vlastné oči. Štyrudsaťtriročný herec prišiel so spomenutými fúzikmi a oblečený celý v čiernom. Akonáhle zhodil sako, väčšine ľudí do očí udreli jeho vytrénované bicepsy a svalová forma, ktorá sa ukrývala pod elastickým tričkom.

zväčšiť Herec Milan Ondrík prichádza na premiéru filmu... Foto: Continental Film
JZEM5256 Herec Milan Ondrík prichádza na premiéru filmu Bod obnovy.

„Kvôli postave som nabral svalovú hmotu, nechcel som všetko nechávať na masky či kostýmy, ktoré sú mimochodom skvelé. Ale nenakrúcame dokument. Takže som k tej postave pristúpil po svojom,“ vyhlásil pre médiá Ondrík na margo titulnej role vo filme MIKI. Jeho režisérom je Jakub Kroner a do kín by mal prísť budúci rok v máji.

Zľava: Herci Matěj Hádek, Adam Vacula a Milan...
Zľava: Herci Adam Vacula, Milan Ondrík, Andrea...
+8Herečka Andrea Mohylová stvárnila vo filme Bod...

Už o pár dní však diváci môžu slovenského herca vidieť v novinke Bod obnovy, kde si zahral po boku českých hercov ako Matěj Hádek, Adam Vacula či Andrea Mohylová.

Sci-fi snímka Bod obnovy svojím názvom odkazuje na proces, ktorým si postavy vo filme prechádzajú. V roku 2041 má každý, kto zomrie neprirodzenou smrťou, právo na oživenie. Stačí si pravidelne vytvárať digitálnu zálohu svojej osobnosti – bod obnovy. Agentka Em dostane za úlohu vyšetriť prípad usmrtenia, v ktorom boli porušené základné pravidlá fungujúceho systému. Bod obnovy obete bol vymazaný… Film príde do kín vo štvrtok 21. septembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #tréning #svaly #Milan Ondrík #Miki #Bod obnovy

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...