Čvančarová, Kňažko či Adamovská oslávili 10 rokov obľúbenej scény. Prišla aj Chýlková, s úsmevom od tanca

Desať rokov oslávilo pred pár dňami pražské divadlo Studio 2 a známe herecké tváre, mnohé z nich aj členovia súboru nemohli chýbať.

20.09.2023 00:00
Ivana Chýlková Foto:
Herečka Ivana Chýlková nemohla na oslavách divadla Studio 2 chýbať. V repertoári má až štyri tituly.
debata (1)

Na oslavu do divadelných priestorov zavítala Zlata Adamovská či Monika Absolonová, ktoré sa objavili počas večera aj na javisku. Pogratulovať k desaťročnici prišla tiež Jitka Čvančarová, Jitka Schneiderová, ale tiež slovenský herec a bývalý politik Milan Kňažko.

Ivana Chýlková (herečka) a Ján Tománek Čítajte viac Už žiaria v tanečných kostýmoch! Chýlková, Kubelková či Rošková roztancujú Česko, prvé pózovanie na parkete

Medzi pozvanými však nemohla chýbať ani herečka Ivana Chýlková, ktorá má v reportoári Studia 2 až štyri tituly. Ako prezradila v nedávnom rozhovore pre Pravdu, na jeseň svoje hranie obmedzila kvôli tréningom v súťažnej šou Stardance. Diváci ju však predsa len na javiskách uvidia.

Herečka Jitka Čvančarová na oslavách narodenín...
Herečka a speváčka Monika Absolonová na...
+3Zľava: Petr Štěpánek, Zlata Adamovská a Monika...

„Netočím, neskúšam, nehrám, síce začnem hrať v septembri, ale budem hrať tak 5–6 predstavení do mesiaca, nebudem už hrať svojich 20 predstavení, ktoré som mala pred covidom… Takže teraz len tancujem a odpočívam a mám pocit, že som späť v detstve. Cítim sa, akoby som chodila do nejakého krúžku, ktorý ma veľmi baví,“ komentovala Chýlková na margo svojho tanečného angažmán v Českej televízii.

zväčšiť Hereckí, ale aj životní partneri Jana Krausová... Foto: CNC / David Kundrát Pavel Machan Marek Pátek Martin Hykl CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl / CNC / Profimedia
Jana Krausová, Karel Roden Hereckí, ale aj životní partneri Jana Krausová a Karel Roden spoločne na javisku.

Na slávnostný večer dorazila aj s partnerom Janom Krausom a so srdečným úsmevom na perách. Obľúbenú českú herečku tancovanie beľmi baví a zdá sa, že jej dodáva aj dobrú náladu. Mimochodom, partnerská dvojica si počas večera mohla pozrieť aj svojich ex v akcii, teda presnejšie povedané svojich bývalých partnerov, ktorí pre zmenu tvoria pár v súkromí a ktorí sa stretávajú aj na javisku. Herečka Jana Krausová a herec Karel Roden si spoločne zahrali počas jubilnejného večera.

Ivana Chýlková Čítajte viac Ivana Chýlková: Môžem si aj dupnúť, ale nechcem

Oslavy okrúhleho jubilea už čoskoro čakajú aj Ivanu Chýlkovú. Má nejaký špeciálny plán či plánuje veľkolepú oslavu? Viac prezradila v našom videorozhovore.

Hovorili, že som arogantná, keď som povedala nie, vraví Ivana Chýlková
Video
Zdroj: Zhováral sa: Zdeno Gáfrik, Kamera: SkyShowtime

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #divadlo #oslava #Jitka Čvančarová #Jitka Schneiderová #Ivana Chýlková #Zlata Adamovská

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...