Kráľovná Camilla vo Versailles očarila v luxusnej róbe, o rozruch sa postarala Birkinovej dcéra... s týmto rozparkom

Známe osobnosti, ľudia z oblasti kultúry, podnikania aj zástupcovia šľachtických rodín sa zišli v stredu večer na štátnom bankete vo Versailles. Konal sa na počesť návštevy kráľa Karola III. a kráľovnej Camilly.

21.09.2023 08:22
debata (1)
zväčšiť Kráľ Karol III. a jeho manželka, kráľovná... Foto: Profimedia
807015286 Kráľ Karol III. a jeho manželka, kráľovná Camilla pózujú s francúzskym prezidentom Emmanuelom Macronom a jeho manželkou Brigitte Macronovou.

Hostiteľom kráľovského páru bol, samozrejme, francúzsky prezident Emmanuel Macron aj s manželkou Brigitte. Kvarteto sa stretlo najprv so zástupcami médií na spoločnom fotení, pri ktorom bolo zaujímavé a zároveň milé sledovať, ako prvá dáma Francúzska pomohla kráľovnej Camille upraviť jej večernú róbu.

France Britain Royals Čítajte viac Camilla zvolila pre Paríž púdrovú ružovú, no ozval sa silný protivník! O umelecké dielko, ktoré mala na hlave, takmer prišla

Model v odtieni tmavomodrej vytvorili pre manželku britského panovníka vo francúzskom ateliéri Dior na mieru a 76-ročná Camilla vyzerala naozaj elegantne a veľmi pôvabne. Išlo o pravdepodobne jeden z najlepších lookov, aké za posledné obdobie predviedla.

Kráľovná Camilla sa objavila na štátnej večeri...
Francúzsky prezident Emmanuel Macron a britský...
+10Francúzsky prezident Emmanuel Macron (vpravo) a...

Francúzsko je domovom viacerých renomovaných módnych domov a okrem toho je tiež krajinou, o ktorej sa hovorí, že ženy sa v nej rodia s vrodenou eleganciou a štýlom. Na štátnom bankete to mali možnosť potvrdiť viaceré dámy. Očarujúca bola napríklad herečka Carole Boqouet v kreácii Chanel Haute Couture, ale aj Delphine Arnault, ktorá je šéfkou odevného domu Christian Dior.

zväčšiť Herečka a speváčka Charlotte Gainsbourg, dcéra... Foto: Profimedia
Charlotte Gainsbourg Herečka a speváčka Charlotte Gainsbourg, dcéra zosnulej Jane Birkinovej, prichádza na štátnu večeru na počesť návštevy kráľa Karola III. a kráľovnej Camilly vo Francúzsku.

Pozornosť na seba strhla aj Charlotte Gainsbourg, speváčka a herečka, ktorá je dcérou zosnulej Jane Birkinovej. Charlotte dorazila v šatách s vysokým rozparkom, ktorý vo vetre pri príchode do Versailles odhalil jej štíhle nohy. Charlotte ustrážila všetko na svojom mieste, ale fotografi mali o efektné zábery postarané.

Britská princezná Kate Čítajte viac Potiahnite za šnúrku, princezná! Kate mala najprv strach v tvári, potom... Poriadny výbuch smiechu

Medzi hosťami sa objavil aj herec Hugh Grant s manželkou Anne Ebersteinovou či Mick Jagger s jeho mladou snúbenicou.

Pozrite si tiež: Banket pre švédskeho kráľa v Štokholme
Princezná Madeleine a jej manžel Christopher...
Nórsky korunný princ Haakon a grécka kráľovná...
+14Nórska kráľovná Sonja a prezident Islandu Guðni...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #Dior #Chanel #Versailles #Charlotte Gainsbourg #kráľ Karol III. #kráľovná Camilla

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...