Jedna sa k 80-ke blíži, druhá ju už prekročila, ich pôvab a šarm vek nepozná: Vášáryová s českou kolegyňou ozdobili ceny Thálie

Patria medzi herecké legendy. Ale nielen to. Známa slovenská herečka Emília Vášáryová spoločne so svojou kolegyňou Danielou Kolářovou sú aj synonymom elegancie, šarmu a krásy.

02.10.2023 00:00
Daniela Kolářová (vľavo) a Emília Vášáryová Foto:
Herečky Daniela Kolářová (vľavo) a Emília Vášáryová na vyhlásení cien Thálie v pražskom Národnom divadle.
debata (1)

Obe dámy sa počas uplynulého víkendu stretli na vyhlásení divadelných cien Thálie v Prahe. Práve rodáčka z Banskej Štiavnice sa stala jednou z najžiarivejších hviezd večera. Emílii Vášáryovej udelili cenu za výnimočný prínos v práci na divadelných doskách a dnes 81-ročná hviezda snímok ako Pelíšky či Až príde kocúr si prišla cenu prevziať s úsmevom a v očarujúcom večernom looku.

Hana Vagnerová Čítajte viac Kolářová, Křenková či oscarová kráska: Toto je 12 najlepšie oblečených žien z Karlových Varov. Pozrite si náš výber

Emília Vášáryová predstúpila pred divákov a hostí v ostročervených šatách, ktoré doplnila výraznejšími a masívnejšími šperkmi s kovovým akcentom. Nechýbal jej typický účes, ale ani úsmev, ktorým bola povestná už počas vstupu do hereckého sveta ako mladučká tvár na doskách SND. Cena, ktorú získala, bola vôbec prvýkrát v histórii ocenení udelená slovenskému hercovi.

Herečky Daniela Kolářová (vľavo) a Emília...
Herečky Daniela Kolářová (vľavo) a Emília...
+1Herečka Emília Vášáryová si prišla po cenu za...

Na slávnostnom galavečere sa zúčastnila aj Daniela Kolářová, česká herečka známa z viacerých filmových hitov, ale najmä seriálu Nemocnica na okraji mesta. Aj ona sa počas sobotňajšieho večera tešila z ceny a pozornosti médií. Na pódiu počas ďakovačky neudržala slzy.

Emília Vášáryová Čítajte viac Vášáryová oslavy neznáša, tohtoročné jubileum? Nebude nič, veď to už je za trest!

Sedemdesiatse­demročná Kolářová patrí k miláčikom českého publika, ale opakovane potvrdzuje, že je tiež hviezdou, ktorá boduje svojím štýlom a šarmom. Naposledy zaujala napríklad na červenom koberci počas filmového festivalu v Karlových Varoch, keď ju obliekol slovenský dizajnér Boris Kráľ. Tentoraz ružovú večernú toaletu vymenila za čiernu a ležérnejšiu klasiku – spojenie tunikových šiat s čiernych nohavíc. Výsledok bol však opäť veľmi pôvabný. Viac si pozrite v našej galérii.

Pozrite si tiež: Galéria z gala Urgent Business of Fashion Gala 500
Herečka Issa Rae na vyhlásení Urgent Business...
Topmodelka Naomi Campbell v kreácii Emilio...
+20Herečka Florence Pugh prišla na akciu Urgent...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Emília Vášáryová #Daniela Kolářová #ceny Thálie

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...