Skutočný šok na premiére? Swiftovú prišla podporiť najväčšia 'rivalka'. Tieto dve ženy hýbali americkou ekonomikou

So svojím ostatným koncertným turné Eras Tour sa americká speváčka Taylor Swift zaradila medzi najúspešnejšie umelkyne planéty. A trhla niekoľko rekordov. V stredu mánia s jej fanúšikmi, známymi ako "swifties" pokračovala.

13.10.2023 08:30
Taylor Swift Foto: ,
Speváčka Taylor Swift na svetovej premiére koncertného filmu Taylor Swift: The Eras Tour v Los Angeles. Oblečená bola do šiat Oscar de la Renta.
debata

V kine AMC The Grove 1 v Los Angeles sa konala slávnostná premiéra koncertného filmu pod názvom The Eras Tour Concert Film, pod ktorý sa podpísal režisér Sam Wrench a ktorý zachytáva vypredané turné Swiftovej generujúce zisky milióny dolárov. Samozrejme, hlavná aktérka chýbať nemohla.

Sarah Michelle Gellar Čítajte viac Milovali ste Buffy, premožiteľku upírov? Slávna herečka sa vrátila do seriálových čias, po boku kolegu si...

Taylor dorazila vo veľkolepom štýle – oblečená v modrej večernej kreácii Oscar de la Renta, s ktorou sa razom stala kráľovnou večera. Speváčka sa stretla najprv so svojimi najbližšími spolupracovníkmi – tanečníkmi či hudobníkmi, ktorí na turné spolupracovali. Potom so zástupcami médií, ale aj vzácnymi hosťami.

Speváčka Taylor Swift na svetovej premiére...
Speváčka Maren Morris na slávnostnej premiére...
+9Speváčka Taylor Swift na svetovej premiére...

O tom, že Taylor je fenoménom aj medzi hviezdami, svedčí fakt, koľko ich prišlo na prekvapivú premiéru. Snímku si prišiel pozrieť herec Simu Liu, herečka Mariska Hargitay a paparazzovia zachytili aj komika Adama Sandlera či herečku Juliu Garnerovú. To najväčšie prekvapenie však ešte len malo prísť.

Na slávnostné premietanie totiž dorazila aj americká superstar Beyoncé – tento rok pravdepodobne najväčšia konkurentka Swiftovej, ktorá so svojím svetovým turné Rennaissance Tour generovala miliónové zisky a podobne ako Taylor podporila a rozbehla ekonomiku viacerých amerických miest, v ktorých vystupovala. Verní fanúšikovia boli totiž ochotní cestovať za svojimi idolmi naprieč niekoľkými americkými štátmi, len aby ich mohli vidieť.

Beyoncé Čítajte viac Internet má nový idol - bodyguarda slávnej speváčky: Pod košeľou skrýva súťažné svaly, Instagram si radšej zamkol

Prítomnosťou na premiére svojej kolegyne pritom urobila Beyoncé veľké gesto – ukázala podporu svojej ženskej kolegyne a nabúrala tak naratív o večnom súperení žien v hudobnom priemysle. Americká ikona sa objavila v kreácii LaQuan Smith a s nadšenou Swiftovou si zapózovala pre fotografov. Koncertný film vstúpil do amerických kín vo štvrtok, o deň skôr ako sa pôvodne plánovalo. Aj Beyoncé pripravila zo svojho turné koncertný film, ten by mal pod názvom Renaissance: A Film By Beyoncé vstúpiť do kín 1. decembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #premiéra #turné #Taylor Swift #obrat #miliardy

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....