Internet má nový idol - bodyguarda slávnej speváčky: Pod košeľou skrýva súťažné svaly, Instagram si radšej zamkol

Nielen hudobná superstar Beyoncé je v centre pozornosti v rámci svojho aktuálne prebiehajúceho turné. Najnovšie virálne video sa totiž týka muža v jej blízkosti.

09.08.2023 00:00 , aktualizované: 07:18
Beyoncé Foto:
Speváčka Beyoncé na zábere z turné Renaissance World Tour.
debata

Reč je o bodyguardovi slávnej americkej speváčky, ktorý je jedným z členov početnej ochranky, ktorá sa stará o bezpečnosť na koncertnom turné Rennaissance World Tour.

Beyoncé Čítajte viac Toto nespravila ešte žiadna hviezda: Fanúšikovia ospevujú Beyoncé, minula na nich tisíce dolárov

Len pred pár dňami sa v online priestore objavilo video z vystúpenia v rámci americkej časti turné. Okrem speváčky je kamerou v popredí zachytený aj urastený a príťažlivý muž s prešedivelými vlasmi. V momente, keď hviezda umlčí pokrikujúce a tlieskajúce publikum, pobavene sa usmeje. Inak však celý čas sleduje pozorne dianie okolo seba, aby v prípade neočakávanej reakcie mohol zakročiť.

V dnešnej dobe sociálnych médií však nebolo až také náročné prísť na to, kto je ochrankár a člen tímu bodyguardov 41-ročnej hudobnej hviezdy. Ako píše portál JustJared.com, fanúšikovia zistili, že ide o Jamesa Plazu, profesionálneho trénera a bodybuildera, ktorý sa zúčastnil a aj triumfoval na niekoľkých fitness a bodybuilding súťažiach.

Plazu „vypátrali“ fanúšikovia aj na sociálnej sieti, kde má profil pod názvom james_plaza_phy­sique a kde zverejňuje momentky či krátke videá zo svojich tréningov, ale aj súkromia. Tam bolo ešte pred pár dňami pomerne jednoduché pozrieť si aj fyzickú formu a vyrysované svalstvo urasteného fešáka.

Archívna galéria: Najsexi bodyguardi hviezd
Záber speváčky Katy Perry síce pochádza už z...
Herečka Jennifer Lawrence mala dlhý čas po boku...
+4Speváčka Lady Gaga má jedného z najsexi...

Po tom, čo niekoľko médií informovalo o novom fešnom ochrankárovi a zverejnilo jeho zábery zo šatne hore bez, si však Plaza svoj vlastný profil zamkol. Kým tak stihol urobiť, pribudlo mu niekoľko tisíc nových sledovateľov. Zdá sa však, že James je absolútny profesionál a osobnú popularitu obetoval prísnym podmienkam kontraktu k turné speváčky Beyoncé. Jeho krátke video zo súťaže si môžete pozrieť nižšie.

Mimochodom, americká superstar nie je jedinou slávnou celebritou s príťažlivým bodyguardom. V galérii nájdete aj ďalšie hviezdy a ich fešných ochrankárov. Nedávno sa tiež objavil prieskum o najkrajších mužských hviezdach, ktorých tváre a príťažlivosť hodnotil počítač na základe symetrie v tvári. James by medzi ne určite zapadol, viac čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #Twitter #turné #Instagram #bodyguard

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...