Toto nespravila ešte žiadna hviezda: Fanúšikovia ospevujú Beyoncé, minula na nich tisíce dolárov

Skutočne nečakaný a prekvapivý krok urobila slávna americká speváčka Beyoncé počas svojho koncertného vystúpenia vo Washingtone.

08.08.2023 14:00
Beyoncé Foto: ,
Speváčka Beyoncé v hľadisku 65. ročníka cien Grammy Awards.
debata

Štyridsaťjedenročná hudobná diva v nedeľu vystúpila vo Washingtone s aktuálnym koncertným programom, ktorý vznikol k jej nahrávke Rennesaince a mapuje aj najväčšie hity jej kariéry. Čas vystúpenia bol však v porovnaní s inými americkými mestami posunutý do neskorších večerných hodín, čo zároveň znamenalo, že tisícky fanúšikov sa nebudú mať ako dostať domov. Respektíve nebudú mať možnosť použiť verejnú dopravu, keďže veľká časť liniek metra prestáva premávať o polnoci.

Cardi B 1 Čítajte viac Traf svoju hviezdu alebo... nevhodné správanie fanúšikov ovládlo koncerty. Cardi B ho opätovala, mikrofón hodila po mužovi v dave

Beyoncé údajne nechcela, aby ľudia míňali peniaze na taxíky a zároveň im chcela vynahradiť fakt, že koncert sa začína neskôr. A tak načrela do vlastného vrecka a zabezpečila premávku metra o hodinu dlhšie.

zväčšiť Speváčka Beyoncé na prehliadke pánskej kolekcie... Foto: Profimedia
Beyoncé Speváčka Beyoncé na prehliadke pánskej kolekcie Louis Vuitton v Paríži, ktorá predstavila prvú kolekciu z pera dizajnéra (rapera a producenta) Pharrella Williamsa.

Ako píše portál lokálneho média ABC7, hviezda a držiteľka niekoľkých cien Grammy zaplatila sumu približne 100-tisíc dolárov, aby metro premávalo o hodinu dlhšie a jej fanúšikovia sa dostali v bezpečí domov. Vďaka tejto sume v nedeľu po polnoci premávalo niekoľko liniek metra, pričom peniaze pokryla aj náklady za nadčasy pre zamestnancov.

Beyonce Čítajte viac Čo je to efekt Beyoncé? Vo Švédsku čelí kritike, že prispela... To by ste si teda nepomysleli

Beyoncé sa v rámci svojho turné len nedávno dostala do centra pozornosti aj v súvislosti s kolegyňou Lizzo. Doteraz totiž jej meno spievala v špeciálnom remixe svojho hitu Break my soul a skladby Vogue. Fanúšikovia aj médiá si však všimli, že na posledných koncertoch jej meno vynechala. Dôvodom má byť škandál okolo Lizzo, v rámci ktorého niekoľko tanečníc obvinilo speváčku z nevhodného správania a sexuálneho obťažovania.

Beyoncé tiež pred pár dňami na koncerte vzdala poctu mladému Afroameričanovi, ktorého zavraždila na benzínovej pumpe skupina mužov po tom, čo tancoval na jej skladbu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #fanúšikovia #vystúpenie #metro

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...