Písařovicová ako Pamela Anderson? Televízna kráska poriadne prekvapila: Do spoločnosti najprv bez mejkapu, potom rozžiarená aj s manželom

Mesiac aj pár dní uplynulo od chvíle plnej lásky. Známa česká dvojica si ju sľúbila pred oltárom.Moderátorka Daniela Písařovicová a hudobník Ondřej Gregor Brzobohatý sa nedávno objavili v spoločnosti.

20.10.2023 00:00
Daniela Brzobohatá Písařovicová a Ondřej Gregor... Foto:
Manželia Daniela Brzobohatá Písařovicová a Ondřej Gregor Brzobohatý na vyhlásení cien Maminka roku 2023.
debata (4)

Dvojica, ktorá spojila svoje životy svadbou, sa ukázala na vyhlásení cien Maminka roku 2023 v jednej z pražských reštaurácií. Neprišli však ako hostia, ale účinkujúci, ktorých spojila na akcii práca. Zatiaľ čo 42-ročná moderátorka z televízie podujatím sprevádzala, jej manžel sa zase predviedol s hudobným číslom.

pisařovicova kolaz Čítajte viac 44-ročná nevesta Písařovicová! Odhalené ramená, dokonalý účes - na svojej talianskej svadbe nemohla vyzerať očarujúcejšie

Samozrejme, spokojní manželia sa nevyhli ani pózovaniu pred objektívmi a pár rozhovorom s médiami. Hoci niekoľko mesiacov pred svadbou žil český bulvár najmä prepieraním detailov z rozchodu Brzbohatého s jeho bývalou manželkou Taťánou Kuchařovou, situácia sa momentálne upokojila a verejnosť viac zaujíma idylický vzťah novomanželov ako škandalózne informácie.

Moderátorka Daniela Brzobohatá Písařovicová...
Moderátorka Daniela Písařovicová na akcii...
+7Manželia Daniela Brzobohatá Písařovicová a...

O menší rozruch sa však nedávno Písařovicová predsa len postarala. A súviselo to s jej odvahou a vzhľadom. Pôvabná moderátorka sa totiž ukázala na jednej z akcií v Prahe bez profesionálneho líčenia, ktoré je pre jej prácu a prezentáciu na spoločenských akciách bežné.

Moderátorka Daniela Písařovicová na akcii... Foto: Profimedia
Daniela Písařovicová Moderátorka Daniela Písařovicová na akcii Roztančené divadlo.

Písařovicová dorazila na akciu Roztančené divadlo bez štipky mejkapu či líčidiel, čo prekvapilo aj mnohých prítomných. Objavili sa však vzápätí aj prirovnania k známej svetovej hviezde – herečke a modelke Pamele Andersonovej. Niekdajšia hviezda Pobrežnej hliadky totiž pred pár týždňami bez mejkapu absolvovala celý svoj „pobyt“ na parížskom týždni módy a vyrazila bez úprav na tvári na niekoľko ostrosledovaných prehliadok.

Pamela Anderson Čítajte viac Trúfla si na to, čoho sa desia aj ženy o polovicu mladšie: Pamela Anderson dobyla Paríž bez mejkapu a vyslala silný odkaz

Za svoje rozhodnutie si vyslúžila pochvaly a pozitívne reakcie fanúšikov, ale aj mnohých hviezdnych kolegýň. Za zmenu naratívu o štandardoch ženskej krásy ju pochválila napríklad Jamie Lee Curtis či Scarlett Johansson (viac čítajte tu).

Pochvalu si zaslúži aj česká moderátorka. A vy si môžete pozrieť jej podoby aj v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #bez mejkapu #láska #moderátorka #Ondřej Gregor Brzobohatý #Daniela Písařovicová

+ Sústreďte sa hlavne sami na seba, na ostatné veci zabudnite.
Nespochybňujte ľudí okolo seba, momentálne vám...

+ Nájdite čas na relax, je to dôležité pre vašu dušu.
Snažte sa každý deň prekonávať sami seba tak, aby ste boli...