Večne mladí? Nicole Kidman s manželom boli magnetom hudobných cien. Najprv pohľad na pevné brucho, potom... kde sú vrásky?

Po jeho boku nikdy nechýba, ak ide o dôležitý hudobný večer a herečka Nicole Kidman neurobila výnimku ani na vyhlásení 57. cien Country Music Awards. Hrdo stála po boku manžela.

13.11.2023 00:00
Nicole Kidman v kreácii Coperni a jej manžel... Foto: ,
Herečka Nicole Kidman v kreácii Coperni a jej manžel Keith Urban na vyhlásení cien CMA Awards.
debata (3)

Známa šoubiznisová dvojica sa v stredu večer v americkom Nashville objavila medzi desiatkami celebrít a zástupcov hudobnej brandže, pre ktorých je daný večer sviatkom a jednou z najdôležitejších udalostí roka. Prítomnosť Kidmanovej mu vždy dodá aj hollywoodsko-hviezdny nádych.

Irina Shayk Čítajte viac Všetky tie reči o jej chlapoch a súkromí? Irina Shayk má len dve slová... a neznejú pekne. Odkaz bulváru je ešte tvrdší

Dlhoroční partneri absolvovali povinné „kolečko“ pózovačiek, aby si potom užili hudobný večer. Držiteľka Oscara ho následne okomentovala aj na sociálnej sieti, kde sa poďakovala organizátorom a slávnostný event a jeho program vychválila do nebies.

Speváčka Carly Pearce v kreácii Monique Lhuillier.
Speváčka Lainey Wilson v kreácii Carolina...
+6Herečka Nicole Kidman v kreácii Coperni na...

Aj samotná Kidman sa však ocitla v centre pozornosti médií. Napríklad aj vďaka šatám, ktoré si obliekla. Čierny model s kovovou sponou na trupe, ktorá pripomínala tvarom obrátené gitarové brnkadlo. Pod šatami odhalila blondínka vyšportovanú formu a pevné brušné svaly, čo okamžite padlo do oka zástupcom módnych a lifestylových médií. Ale nielen to. Objavili sa aj komentáre s trochou provokatívneho „rýpania“. Týkajú sa vzhľadu 56-ročnej herečky, ale rovnako aj jej manžela Keitha Urbana.

zväčšiť Herečka Nicole Kidman v kreácii Coperni na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
57th Annual CMA Awards - Arrivals Herečka Nicole Kidman v kreácii Coperni na vyhlásení cien CMA Awards.

„Na tvárach týchto dvoch hviezd nie sú takmer žiadne vrásky. Čo sa za tým skrýva,“ opýtal sa rečnícky napríklad Kurier.at. A zároveň ponúkol aj svoju verziu odpovede. Samozrejme, reč je o botoxových výplniach.

Demi Moore prišla na podujatie v kreácii Carolina Herrera Čítajte viac Očarujúca Demi Moore opäť bodovala medzi hviezdami mladšími o polovicu. Galavečer dizajnu ozdobila aj dokonalá Ratajkowski či Hathaway v džínsovine

Už v minulosti sa hovorilo o tom, že obaja manželia sú veľkými fanúšikmi estetickej chirurgie a pomáhajú si takto uchovať ilúziu mladosti. Kidman však v minulosti viackrát poprela, že by pravidelne navštevovala kliniky alebo zariadenia estetickej medicíny. Urban o botoxe hovoril otvorenejšie, ale údajne sa ho chcel už dávnejšie vzdať. Či sa tak stalo alebo nie, posúďte sami.

zväčšiť Herečka Nicole Kidman na zábere z roku 2001,... Foto: SHUTTERSTOCK
nicole2 Herečka Nicole Kidman na zábere z roku 2001, teda pred 22 rokmi.

Herecká hviezda filmu Hodiny či Moulin Rouge však jednoznačne patrí k dámam, ktoré si dávajú veľký pozor na svoju pleť a napríklad ju vôbec nevystavujú slnku. Aj to môže byť dôvodom, že na tvári nemá hlboké vrásky či pigmentové škrvny.

Pozrite si tiež: Hviezdy na galavečere LACMA Art+Film Gala

Manželia Jennifer Lopez a Ben Affleck, obaja...
Herečka Salma Hayek (vľavo) a herečka Niecy...
+72Herečka a speváčka Jennifer Lopez v kreácii Gucci.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #Nicole Kidman #Keith Urban #Country Music Awards

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...