Všetky tie reči o jej chlapoch a súkromí? Irina Shayk má len dve slová... a neznejú pekne. Odkaz bulváru je ešte tvrdší

Odkedy vstúpila do svetiel reflektorov, médiá sa začali zaujímať o jej súkromie. Dôvodom je okrem iného aj fakt, že ruská kráska Irina Shayk sa objavovala v spoločnosti viacerých známych mužov.

11.11.2023 00:00
Irina Shayk Foto: ,
Ruská topmodelka Irina Shayk na prehliadke Andreas Kronthaler For Vivienne Westwood Jar/Leto 2024 v Paríži.
debata

Hoci v minulosti tvorila pár aj s futbalistom Cristianom Ronaldom, omnoho viac americké médiá zaujímal jej vzťah s hercom a režisérom Bradleym Cooperom, ale tiež športovcom Tomom Bradym. S druhým menovaným ju spájali len nedávno – pár mesiacov po tom, čo sa hráč amerického futbalu rozišiel s dlhoročnou manželkou Gisele Bündchenovou.

Ruská topmodelka Irina Shayk na premiére filmu Firebrand. Čítajte viac Najprv ako gotická princezná a teraz... Ruská kráska šla s kožou na festival, takto odhalená nebola ešte žiadna hviezda

V rozhovore pre novembrové vydanie magazínu ELLE sa 37-ročná Irina nevyhla ani otázke na samotného Bradyho. Jej odpoveď však asi autora článku nepotešila. „Bez komentára,“ znela jej stručná odpoveď. Pri téme súkromia a fascinácie bulvárnych médií jej životom bola však o niečo explicitnejšia.

Irina Shayk v kreácii Gucci vyvolala rozruch v...
Topmodelka Irina Shayk pred francúzskym hotelom...
+6Topmodelka Irina Shayk pred francúzskym hotelom...

Pre módny magazín Shayk prezradila, že niekedy má v sebe naozaj veľký hnev za nepravdy, ktoré číta na bulvárnych portáloch alebo v titulkoch. „Pose..te sa, mám chuť niekedy vykričať. Toto absolútne nie je pravda,“ objasnila svoj postoj k článkom, ktoré rozoberajú a často fabulujú udalosti v jej súkromnom živote.

zväčšiť Herec Bradley Cooper a jeho expartnerka Irina... Foto: Profimedia
Bradley Cooper a jeho expartnerka Irina Shayk Herec Bradley Cooper a jeho expartnerka Irina Shayk spoločne odprevadili dcérku Leu a jej kamarátku na halloweensku párty v New Yorku.

Neskôr už obšírnejšie vysvetlila, že s polovicou mužov, s ktorými mala podľa médií randiť, sa nikdy ani nestretla. „Tí ľudia, čo to píšu, sú buď stelesnené zlo, alebo nemajú čo na práci, len tam sedia a píšu nejaké sra..ky. Mali by za to ísť do basy, alebo by mal za to existovať nejaký druh trestu,“ vyhlásila ruská topmodelka, ktorá už dlhé roky žije v Amerike.

Amelia Gray Hamlin Čítajte viac Najsexi kráska módnych cien? Dcéra slávnych rodičov v priehľadných šatách, toto nebolo prístupné ani pre sociálne siete

V New Yorku, kde je Shaykovej základňa, vychováva aj dcérku Leu, ktorej otcom je spomenutý Bradley Cooper. Dvojica sa o ňu stará spoločne a aj preto ich často vídať na paparazzovských záberoch spolu.

Pozrite si tiež: Hviezdy na akcii LACMA Art+Film Gala 2023

Manželia Jennifer Lopez a Ben Affleck, obaja...
Herečka Salma Hayek (vľavo) a herečka Niecy...
+72Herečka a speváčka Jennifer Lopez v kreácii Gucci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #súkromie #irina Shayk #rozhovor #bulvár

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...