Spojila ich láska aj spoločné dieťa, ale tušili ste aj toto? Slávni partneri vedia byť poriadnymi zloduchmi

Dokonalý párik - tak sa predviedla na nedávnom vyhlásení divadelných cien v Londýne dvojica z hereckého prostredia. Okrem lásky a spoločného potomka ich spája ešte jedna zaujímavá vec.

27.11.2023 11:01
Britain Evening Standard Theatre Awards Foto: ,
Herec Tom Hiddlestone a jeho partnerka, herečka Zawe Ashton v kreácii Erdem.
debata

Herečka Zawe Ashton a herec Tom Hiddleston zavítali na slávnostný galavečer novín The Evening Standard, aby podporili svojich hereckých kolegov. Hoci si z večera neodnášali žiadnu z cien, na červenom koberci boli, celkom pochopiteľne, magnetom. Spoločne sa totiž na verejnosti neukazujú až tak často. O ich vzťahu sa dokonca niekoľko mesiacov nevedelo a herečke sa podarilo aj mesiace tajiť prvé tehotenstvo.

Taylor Swift Čítajte viac Herec aj spevák, muž, ktorý jej zlomil srdce aj taký, s ktorým zostali kamaráti: Taylor Swift má pestrý zoznam lások a teraz... konečne športovca

V nedeľu večer sa dvojica však ukázala „v plnej gala zbroji“ a s úsmevmi na perách. Ashton si obliekla model trblietavých modrých šiat značky Erdem, jej partner vkĺzol do klasického zamatového smokingu a lakovaných topánok.

Herečka Hayley Atwell na vyhlásení divadelných...
Herec a spevák Billy Porter.
+5Herečka Ruth Wilson sa na podujatí The Evening...

Partnerov v súkromí len nedávno spojila aj zaujímavá pracovná skúsenosť. Momentálne sú už totiž obaja súčasťou marvelovského univerza. Hiddlestona fanúšikovia dobre poznajú ako zloducha Lokiho, ktorý sa objavil v niekoľkých filmoch a tiež dvoch sériách seriálu na obrazovkách streamovacej platformy Disney+.

zväčšiť Herečka Zawe Ashton ako Dar-Benn vo filme The... Foto: SITA/AP, Laura Radford/Disney-Marvel via AP
Zawe Ashton ako Dar-Benn Herečka Zawe Ashton ako Dar-Benn vo filme The Marvels.

Jeho vyvolená sa do komiksového sveta ponorila len nedávno. A zaujímavosťou je, že aj Ashtonovú obsadili producenti do zápornej úlohy. V najnovšom marvelovskom filme The Marvels stvárnila postavu Dar-Benn.

„Moja druhá polovička je vo filme The Marvels a ja som na ňu veľmi hrdý, choďte si to pozrieť,“ odkázal pred pár týždňami Hiddleston fanúšikom na sociálnych sieťach. Galériu z akcie The Evening Standard Theatre Awards si pozrite vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Hiddleston #Zawe Ashton #Marvels

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....