Preslávil ju vzťah s Jágrom, krásna Puhajková mala o 14 rokov menej. Teraz má mladšieho priateľa ona, takto žiarili na Slávikoch

Na vyhlásení Českých slávikov sa objavili celkom nové páriky.

28.11.2023 00:00
Inna Puhajková Foto:
Aj modelka a moderátorka Inna Puhajková sa objavila na vyhlásení hudobných cien.
debata

Červený koberec piatkovej akcie vo Forum Karlín sa zaplnil dámami vo večerných róbach, spokojnými a dlhoročnými párikmi českého šoubiznisu, ale aj celkom novými párikmi, ktoré si slávnostný večer vybrali za miesto svojho debutu.

kvapka nadeje, vendula svobodova Čítajte viac Vdova po legendárnom Karlovi Svobodovi vzala ich syna na 'slávikov': Roky sa médií stránil, dnes je z 18-ročného Jakuba veľký fešák

K nim sa zaradila moderátorka Inna Puhajková, ktorú si slovenský čitateľ pamätá azda najviac ako bývalú priateľku hokejistu Jaromíra Jágra. So slávnym českým športovcom už rodáčka z Ukrajiny (v tom čase Sovietskeho zväzu) dávno nie je (tvorili spolu pár šesť rokov a rozišli sa v roku 2012), núdzu o mužskú priazeň ale určite nemá. A aktuálne je opäť zadaná.

Slovenská speváčka Dara Rolins v kreácii od...
Moderátorka Tereza Pergnerová.
+14Manželia Tatiana Dyková a Vojta Dyk na...

Puhajková, ktorá na červenom koberci očarila v šatách od Sandry Mark, sa objavila na akcii s Adamom Janotou – spevákom a ex-finalistom súťaže Superstar, s ktorým tvoria už nejaký čas pár. Český slávik im dal príležitosť ukázať lásku aj verejnosti a médiám.

zväčšiť Moderátorka a modelka Inna Puhajková a jej... Foto: Profimedia
Inna Puhajková a jej priateľ Adam Janota Moderátorka a modelka Inna Puhajková a jej priateľ Adam Janota na vyhlásení cien Český slávik.

„Prišlo to prirodzene, neriešili sme, kedy bude ten správny čas,“ komentovala 37-ročná hnedovláska pre Super.cz. Janota je od Inny mladší o osem rokov, ale tento rozdiel je doslova neviditeľný. Pôvabná Inna o tom, že vyzerá hádam ešte lepšie ako v časoch, keď randila s Jágrom, presviedča všade, kde sa objaví.

Modelka a moderátorka Inna Puhajková. Čítajte viac Jágrova ex ako úplná sexbomba. A foto spred rokov? To ani nie je ona!

A aké ďalšie páry sa objavili na vyhlásení cien Český slávik? Prišla Tatiana Dyková s manželom Vojtom Dykom, Emma Smetana a jej partner Jordan Haj či zamilovaná Lucie Vondráčková so zápasníkom Zdeňkom Polívkom a mnohí ďalší. Pozrite si v našej galérii aspoň časť z nich. Ako vyzerala Inna Puhajková v časoch, keď randila s Jaromírom Jágrom? Foto na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #partner #Jaromír Jágr #Český slávik #Inna Puhajková

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...