Dôkaz, že má v nej kráľovská rodina hotový poklad? Princezná Kate v úchvatnej róbe zvládla vietor aj polonahého speváka

Vie, ako zažiariť. O tom nemusíme ani diskutovať. Britskej princeznej Kate sa to podarilo aj počas štvrtkového večera v londýnskej Royal Albert Hall. A v hre nebol iba jej vzhľad či očarujúca róba.

01.12.2023 07:59
debata (2)
Princ William a princezná Kate z Walesu, ktorá... Foto: SITA/AP, Aaron Chown
Princ William a princezná Kate z Walesu Princ William a princezná Kate z Walesu, ktorá bola oblečená v róbe Safiyya, prichádzajú do priestorov Royal Albert Hall.

Manželka následníka britského trónu, princa Williama, sa od prvého momentu stala magnetom pre fotografov. A to aj napriek tomu, že večer sa konal aj pri príležitosti oficiálnej návštevy švédskej korunnej princeznej Viktórie a jej manžela, princa Daniela. Mediálna náklonnosť však bola jasne otočená smerom k princeznej a princovi z Walesu. Aspoň podľa pomeru zhotovených fotografií.

Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Nežné dotyky Williama a Kate zatienili aj delegáciu z Kórey. Nik netušil, čo príde večer: Princezná ako krásna labuť, Camilla rubínovou kráľovnou

Kate si na slávnostný večer obliekla model úchvatných, pritom strihovo precíznych, no dekoratívne minimalistických šiat Safiyaa s predĺženými rozstrihnutými rukávmi. Nepotrebovala však žiadne zbytočné čačky na šatách, keď bola ozdobená luxusným náhrdelníkom a náramkom. Vlasy jej upravili tak, že pôsobila ako dokonalá hollywoodska diva. Dokonca aj v momentoch, keď sa do jej účesu oprel nepríjemný londýnsky vietor – zdalo sa skôr, že Kate podstupuje len profesionálne fotenie.

Princezná z Walesu Kate zvláda aj nepríjemný...
Princezná Kate v kreácii Safiyaa.
+19Princ William a jeho manželka, princezná Kate...

Mama troch detí sa navyše potom prejavila ako veľmi vtipná a srdečná hostiteľka, keď sa pri stretnutí s hviezdami v zákulisí výborne zabávala. So živým smiechom ju zachytili pri speváčke Palome Faith či herečke Hannah Waddinghamovej, ktorá robila pred pár týždňami „garde“ jej manželovi, princovi Williamovi v Singapure (toto o ňom herečka následne povedala).

Princezná Kate a princ William pozdravili aj... Foto: SITA/AP, Aaron Chown
Britain Royals Princezná Kate a princ William pozdravili aj herečku Hannah Waddinghamovú.

Prekvapením asi aj pre kráľovskú rodinu museli byť členovia formácie McFly, ktorí sa na stretnutie v Royal Albert Hall obliekli do sporých zvrškov a odhalili svalnaté obnažené torzá (foto v galérii). Teda aspoň časť z nich. Princ William sa ako ukážkový džentlmen prejavil pri krátkom rozhovore s Cher či Zarou Larssonovou.

Kráľovná Camilla Čítajte viac Rubíny na hlave kráľovnej Camilly vzali dych. Ale skutočný klenot predviedla oslnivá Kate. Má 100 rokov a nosila ho už...

Zaujímavosťou je, že podujatie sa uskutočnilo len pár dní po vydaní kontroverznej knihy Endgame, ďalšej z kníh zaoberajúcich sa súkromím v kráľovskej rodine. Objavilo sa v nej aj niekoľko škandalóznych informácií o samotnej Kate.

Švédska korunná princezná Viktória a jej... Foto: SITA/AP, Aaron Chown
Švédska korunná princezná Viktória a jej manžel, princ Daniel Švédska korunná princezná Viktória a jej manžel, princ Daniel spoločne na podujatí Royal Variety Performance v Londýne.

Zdá sa však, že ona reagovala jasným spôsobom. Ako skutočná diva, s oslnivým úsmevom a hrdo predstúpila pred verejnosť. Médiá si tiež nemohli nevšimnúť, akú podporu a náklonnosť jej vyjadril manžel, princ William. Do priestorov Royal Albert Hall kráčali v jednom momente držiac sa za ruky, čo je na členov kráľovskej rodiny nezvyčajné. Princezná Viktória s manželom Danielom tak neurobili.

Dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka - korunná princezná Mary Čítajte viac Po tejto udalosti sa prepísala manželská zmluva v jej neprospech! Princezná Mary by v prípade rozvodu zostala bez detí, s prázdnymi rukami

Princ a princezná z Walesu sa pred spoločným podujatím v Londýne stretli s členmi švédskej kráľovskej rodiny na zámku Windsor. Korunná princezná Viktória a princ Daniel sú uprostred trojdňovej návštevy Spojeného kráľovstva. Oficiálny instagramový účet Williama a Kate zdieľal obrázky z ich stretnutia a napísal: „Je mi potešením privítať vo Windsore korunnú princeznú Švédska a princa Daniela.“

Speváčka Zara Larsson. Foto: SITA/AP, Kin Cheung
Britain Sweden Royal Variety Speváčka Zara Larsson.

Objavili sa však aj dohady, že princezné sa navzájom veľmi nemusia. Viktória sa Kate vyhýbala aj počas hudobného večera a keď ich zachytili spolu, výrazy ich tváre boli ďaleko od srdečnosti – záber nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #koncert #umenie #princezná Kate #princezná Viktória #Hannah Waddingham #McFly

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...