Drobná iba v čipke, dramatická (sexy) Lakatošová či Ďurianová s Müllerovou vo farbe sezóny: Celebrity si užili šou Fera Mikloška

Plejáda známych tvárí domáceho šoubiznisu nechýbala na stredajšej prehliadke dizajnéra Fera Mikloška.

07.12.2023 13:34 , aktualizované: 16:37
PF  1572 Foto:
Riaditeľka súťaže Miss Universe Silvia Lakatošová-Chovancová a dizajnér Fero Mikloško.
debata (3)

Po ostatnom uvedení módnej kolekcie DRAMA, ktorú predstavil vo Dvorane Ministerstva kultúry SR sa tentoraz posunul do ešte historickejších priestorov. Miestom pre prehliadku, ale aj následný event pre pozvaných sa stal kaštieľ Pálffy vo Svätom Jure, ktorého spoločenská sála a točité schodisko vytvorili efektnú scenériu pre módnu šou.

ZAK Zuzana Kanisová a dizajnér Fero Mikloško Čítajte viac Hviezdam Let's Dance vraví, budete chcieť tancovať nahé! Mikloško s Kanisovou miešajú lahodný módny koktejl pre diváka

Mikloško nazval najnovšiu kolekciu Golden Age a ako prezradil pre Pravdu, toto slovné spojenie mu evokovalo „to najlepšie a najkrajšie z rôznych storočí, nie jedného konkrétneho“. Zostal verný siluetám, materiálom či strihovým riešeniam, aké sme u neho už v minulosti videli, prekvapením pre jeho stále klientky mohla byť najmä farebnosť.

Moderátorka Marianna Ďurianová.
Štylistka Zuzana Kanisová sa opäť postarala o...
+46Štylistka Zuzana Kanisová sa opäť postarala o...

Po dramatickej červeno-čiernej kombinácii v kolekcii DRAMA z februára tohto roka sa Mikloško rozhodol pre kombináciu zlatej, bielej a krémových tónov. O detaily a šperky sa postarala Lucia Šimončič, styling mala znovu na starosti dlhoročná Mikloškova kamarátka a spolupracovníčka Zuzana Kanisová.

Speváčka Emma Drobná nechýbala na prehliadke... Foto: Peter Frolo
Emma Drobná Speváčka Emma Drobná nechýbala na prehliadke Fera Mikloška.

Módnu šou si, samozrejme, nenechali ujsť ani známe tváre. Moderátorka Soňa Müllerová a Marianna Ďurianová sa (ktohovie, či plánovite alebo nevedomky) obliekli do tónov Mikloškovej módy a žiarili v záplave dám, ktoré prevažne stavili na čiernu farbu.

Zlatá aj biela, luxusná móda na zámku... Fero Mikloško predstavil svoju Golden Age
Video
Zdroj: TV Pravda

Neprehliadnuteľná bola napríklad aj speváčka Emma Drobná, ktorá v čipkovaných pančuchách a tope zdobených kryštálmi ašpirovala na najsexi dámu večeru. Ale aj tú najštýlovejšiu. Celý look doplnila čiernym oversized sakom. Na čiernu a transparentný materiál stavila aj Silvia Chovancová Lakatošová. Spomenutá Zuzana Kanisová sa objavila v elegantných koktejlových šatách so zvýraznenými ramenami.

Zľava: Moderátorka Karin Majtánová, dizajnérka... Foto: Peter Frolo
PF Karin Majtánová, dizajnérka Lucia Šimončičová a moderátorka Soňa Müllerová Zľava: Moderátorka Karin Majtánová, dizajnérka Lucia Šimončičová a moderátorka Soňa Müllerová na prehliadke Golden Age od Fera Mikloška.

Pred objektívmi si spoločne zapózovali aj „múzy kolekcie“ – speváčka Lina Mayer, herečka Lucia Hurajová a influencerka Miroslava Michalková. Všetky, samozrejme, v jeho odevoch. Prišla tiež pôvabná modelka a moderátorka Saša Gachulincová, podnikateľka Natália Selveková či Eva Rezešová alebo Karin Majtánová, Veronika Vágnerová a mnoho ďalších.

Všetky dámy aj prvé zábery kolekcie si pozrite v našej bohatej galérii. K prehliadke pripravujeme aj videá a samostatný článok o módnej kolekcii.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #Fero Mikloško #Soňa Müllerová #celebrity #Silvia Chovancová-Lakatošová #Zuzana Kanisová #Emma Drobná

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...