Odhalené bruško von, ozdobené zlatom... Tehotná speváčka bola magnetom premiéry, jej oslava materstva nadchla všetkých

Jeden z najočakávanejších filmov záveru roka sa dočkal veľkolepej premiéry v Los Angeles. Najfotografovanejšou hviezdou bola tehotná speváčka.

08.12.2023 17:00
Ciara Foto: ,
Speváčka Ciara na slávnostnej premiére filmu Purpurová farba.
debata

Ciara, americká hviezda r'n'b, ktorá sa vo filme Purpurová farba objavuje v hereckej polohe, dorazila na slávnostnú premiéru snímky v kreácii Georges Hobeika. To by nebolo možno až také magnetizujúce, hoci v kombinácii snehobielych nohavíc a dlhého plášťa vyzerala naozaj elegantne.

Emma Stone Čítajte viac Nakrútila som toľko intímnych scén, že už môžem byť nudistka, vtipkuje Emma Stone. Šušká sa o Oscarovi

Pozornosť však priťahovalo najmä jej bruško. Manželka hráča NFL Russella Wilsona je totiž tehotná so štvrtým dieťaťom a už to má doslova „za pár“. Nebolo to na prekážku, aby vyrazila na premiéru. A tehotenské bruško hrdo vystrčila spod rozopnutej kreácie.

Speváčka a herečka Ciara Princess Wilson na...
Producentka Oprah Winfrey spoločne s kolegom,...
+13Speváčka a herečka Ciara Princess Wilson na...

Budúci potomok pôvabnej Ciary vyvolal nadšenie aj medzi jej kolegami a kolegyňami. Herečka Taraji P. Henson sa napríklad odhodlala aj k nežnému bozku na pupok priamo pred kamerami, ďalší zase Ciare drukovali za outfit, ktorý bol oslavou materstva. Hviezda sa dokonca rozhodla aj pre detail, ktorý jej požehnaný stav ešte viac zvýrazňoval. Bruško jej natreli zlatou farbou.

zväčšiť Tehotná herečka Sienna Miller predviedla na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Sienna Miller Tehotná herečka Sienna Miller predviedla na evente Vogue v Londýne tehotenské obliny. Obliekol ju ateliér Schiaparelli do kolekcie Haute Couture.

Američanka Ciara však nie je prvou slávnou celebritou, ktorá sa v uplynulom roku rozhodla pre prezentáciu tehotenstva podobným spôsobom. Už niekoľko mesiacov pred ňou tak urobila herečka Sienna Miller, ktorá sa na galavečere Vogue v Londýne objavila v kreácii Schiaparelli. Výsledok bol očarujúci a Miller zožala nadšené reakcie a chvály novinárov, ale aj fanúšikov na sociálnych sieťach.

Britain The Crown Finale Red Carpet Čítajte viac Seriálová Kate žiarila na premiére, skutočná princezná v paláci: Keď sa objavili tieto zábery, bolo jasné, ktorá si získala Britov viac...

Film Purpurová farba, v ktorom Ciara hrá menšiu rolu, je muzikálovou verziou niekdajšieho projektu Stevena Spielberga s rovnomenným názvom. V snímke z 80-tych rokov si kedysi zahrala Whoope Goldberg či Oprah Winfrey. Druhá menovaná sa vrátila aj ako producentka nového projektu. Hlavné úlohy v novom filme stvárnili herci Fantasia Barrino, Colman Domingo či spomenutá Taraji P. Henson a Danielle Brooks. Trailer si pozrite nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #tehotenstvo #Ciara #Purpurová farba

+ Sústreďte sa viac na plusy, na mínusy pokojne zabudnite.
Sieťovanie je kľúčom k novým pracovným príležitostiam....

+ Nájdite čas na relax, je to dôležité pre vašu dušu.
Snažte sa každý deň prekonávať sami seba tak, aby ste boli...