Seriálová Kate žiarila na premiére, skutočná princezná v paláci: Keď sa objavili tieto zábery, bolo jasné, ktorá si získala Britov viac...

Po siedmich rokoch je tu koniec. V Londýne sa v utorok večer uskutočnila veľkolepá premiéra finále seriálu Koruna. Prišli hviezdy záverečných epizód, ale aj tváre, s ktorými sa diváci stretávali v minulosti.

06.12.2023 09:05
debata
Herečka Meg Bellamy si zahrala Kate... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Britain The Crown Finale Red Carpet Herečka Meg Bellamy si zahrala Kate Middletonovú, neskôr princeznú Kate. Takto sa predviedla na premiére.

Na červenom koberci sa počas pompéznej premiéry projektu z produkcie Netflixu vystriedala napríklad herečka Imelda Staunton, stvárňujúca kráľovnú Alžbetu II. s hercom Dominicom Westom, ktorý hrá jej syna – princa Charlesa. Pozornosti lifestylových médií a obrázkových magazínov si však užili najmä predstaviteľky princeznej Diany.

221956529 Čítajte viac Uvidel Kate Middletonovú v priehľadnej čipke a princ William už nechcel žiadnu inú... Takto vyzerá skutočná a seriálová vyzlečená princezná

Na premiére sa ukázala aj Elizabeth Debicki, staršia verzia seriálovej Diany, ale aj jej predchodkyňa – Emma Corrin. Prvá sa predvádzala v trblietavej bielej kreácii Christian Dior Haute Couture, druhá v modeli Miu Miu.

Herečka Gillian Anderson na slávnostnej...
Herečka Elizabeth Debicki, ktorá stvárnila...
+19Herec Dominic West pózuje fotografom na...

Azda najviac vzrušenia však v tento večer vyvolali tváre celkom nové – v záverečných dieloch Koruny, ktoré budú mať premiéru na Netflixe 14. decembra, sa totiž začína odvíjať aj príbeh lásky princa Williama a Kate Middletonovej. Zahrali si ich Ed McVey a Meg Bellamy.

Herci Meg Bellamy (v strede) a Ed McVey... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Britain The Crown Finale Red Carpet Herci Meg Bellamy (v strede) a Ed McVey (vpravo) sa objavia v nových častiach Koruny ako Kate Middleton, neskôr princezná z Walesu a princ William. Na premiére boli za hviezdy. Herec Luther Ford stvárňuje princa Harryho.

Herecká dvojica sa s veľkými úsmevmi objavila pred bielou fotostenou a užívala si azda doposiaľ najväčšiu dávku mediálneho záujmu, aký si v kariére pamätajú. Bellamy tiež stavila na krémové šaty, podobne ako jej spomenuté kolegyne. Biely pletený model Valentino s dlhými rukávmi ozdobila decentnými šperkmi a na červenom koberci predviedla husté zvlnené kadere.

Princezná z Walesu Kate Čítajte viac Dôkaz, že má v nej kráľovská rodina hotový poklad? Princezná Kate v úchvatnej róbe zvládla vietor aj polonahého speváka

Samozrejme, tak, ako to bolo aj v prípade iných postáv, herečka sa musela pripraviť na porovnávanie so skutočným predobrazom. A prišlo. Už počas nakrúcania. Zhodou okolností sa potom tiež v rovnaký podvečer princezná Kate objavila v Buckinghamskom paláci na stretnutí s diplomatickými zástupcami krajín a tak sa najmä v britských médiách a na sociálnych sieťach objavili aj porovnávania „seriálovej Kate“ a skutočnej princeznej z Walesu. Galéria nižšie.

Britská princezná Kate, princezná z Walesu na...
Britská princezná Kate, princezná z Walesu na...
Britská princezná Kate, princezná z Walesu na...

Azda aj vzhľadom na to, ako Briti manželku princa Williama zbožňujú, nebol to rovný súboj. Princezná Kate jasne zvíťazila. Keď sa však pozriete na jej zábery, v úchvatných trblietavých šatách Jenny Packhamovej a s nádhernou korunkou The Lover's Knot, bude vám jasné, že „zbrane“ v tomto prípade nemali dámy rovnaké. Herečka Meg Bellamy však asi s priazňou ku skutočnej princeznej rátala.

Herečka Gillian Anderson na slávnostnej... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Gillian Anderson Herečka Gillian Anderson na slávnostnej premiére seriálu Koruna v Londýne.

Aj jej prítomnosť v seriáli bude určite lákadlom nielen pre skalných fanúšikov Koruny, ale aj nových divákov. Mimochodom, v seriáli nakrútili aj scénu módnej prehliadky z roku 2002, na ktorej sa vtedy ešte Kate Middleton objavila v priehľadných šatách a údajne očarila princa Williama. Ako to dopadlo? Viac tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #netflix #koruna #princezná Kate #Imelda Staunton #Elizabeth Debicki #Emma Corrin #Meg Bellamy #Ed Mcvey

+ Snažte sa jesť viac domácich jedál a neobjednávať si z internetu.
Dnes budete mať produktívny deň, oddýchnete si...

+ Pravidelné cvičenie a vyvážená strava zlepšia vaše zdravie.
Pomôžte komu sa dá, možno aj vy raz budete...