Uvidel Kate Middletonovú v priehľadnej čipke a princ William už nechcel žiadnu inú... Takto vyzerá skutočná a seriálová vyzlečená princezná

Bol to údajne kľúčový moment pre budúcnosť ich vzťahu - britský princ William sa zahľadel do svojej krásnej manželky v momente, keď ju uvidel na prehliadkovom móle.

05.12.2023 00:00
221956529 Foto:
Záber z roku 2002, ktorý zachytáva Kate Middletonovú, dnešnú princeznú z Walesu na charitatívnej módnej prehliadke.
debata (1)

S touto verziou sa pracovalo vo viacerých knihách mapujúcich život a súkromie členov britskej kráľovskej rodiny a bude mať aj dôležitú rolu v záverečných epizódach seriálu Koruna. Po odvysielaní prvej polovice epizód, ktoré sa končia úmrtím princeznej Diany, si diváci Netflixu musia niekoľko týždňov počkať na zvyšné epizódy. Už dnes je však jasné, že sa v nich dej presunul do nedávnej minulosti. A sústredil sa aj na dvojicu obľúbených členov rodiny – princa Williama a princeznú Kate. Respektíve na zrod ich lásky.

Princezná z Walesu Kate Čítajte viac Dôkaz, že má v nej kráľovská rodina hotový poklad? Princezná Kate v úchvatnej róbe zvládla vietor aj polonahého speváka

Ako naznačujú zábery z traileru aj fotografie, jednou zo scén v seriáli bude aj scéna spomenutej charitatívnej módnej prehliadky z roku 2002, na ktorej sa vtedy ešte Kate Middletonová, neskôr vojvodkyňa z Cambridge objavila počas charitatívnej módnej prehliadky St. Andrews na móle. A trúfla si dokonca na priehľadný model šiat odhaľujúci bielizeň pod ním. Tieto zábery skutočne existujú a tvorcovia Koruny sa snažili zachytiť ich čo najvernejšie realite.

zväčšiť Herečka Meg Bellamy stvárňujúca Kate... Foto: Profimedia
825550471 Herečka Meg Bellamy stvárňujúca Kate Middletonovú na zábere zo seriálu Koruna.

„Bola naozaj vzrušujúce obliecť si taký ikonický outfit,“ vyhlásila herečka Meg Bellamy, ktorá stvárnila Kate Middletonovú, dnešnú princeznú z Walesu. „Bola som trochu nervózna, lebo je to scéna, ktorá v kontexte historickej signifikantnosti dodáva tomu celému veľkú váhu,“ komentovala Bellamy pre portál E!News. Dodala zároveň, že pri nakrúcaní vytvoril režisér Erik Richter Strand takú pohodovú atmosféru, že to bola pre ňu veľká zábava. „Okamžite by som si to zopakovala,“ uviedla hrdinka zvyšných epizód Koruny.

Princezná z Walesu Kate zvláda aj nepríjemný...
Princezná Kate v kreácii Safiyaa.
+19Princ William a jeho manželka, princezná Kate...

Rolu princa Williama zverili tvorcovia hercovi Edovi McVeyovi. Premiéra druhej časti šiestej série je naplánovaná na 14. decembra. V rolách kráľovnej Alžbety II. a princa Charlesa sa vrátia Imelda Staunton a Dominic West.

Pozrite si tiež
Herečka Salma Hayek opäť na červenom koberci...
Herečka Maggie Gyllenhaal v kreácii Lanvin.
+82Herečka Laura Harrier v kreácii Alaïa.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #Kate Middleton #prehliadka #priehľadné šaty #koruna #čipka #princezná Kate

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....