Ani Gigi, ani Irina, Bradley Cooper priviedol na premiéru celkom inú dámu. Prekvapila ona a tiež... nemali títo dvaja spolu románik?

Je to jeden z očakávaných filmov záveru roka a už aj nominácie na ceny Zlatý glóbus naznačili, že film Maestro ponúkne veľa. V hlavných úlohách v ňom exceluje Bradley Cooper a Carey Mulligan.

14.12.2023 00:00
Bradley Cooper a jeho kolegyňa Carey Mulligan Foto: ,
Herec Bradley Cooper a jeho kolegyňa Carey Mulligan uviedli spoločne film Maestro.
debata

Herecká dvojica v utorok večer uviedla na veľkolepej premiére novinku z produkcie Netflixu, ktorá rozpráva príbeh lásky skladateľa Leonarda Bernsteina a herečky Felicie Montealegre. Podujatie v Los Angeles nemohla mať hviezdnejšie obsadenie, ale ani hostí.

LA Premiere of "The Boys in the Boat" Čítajte viac Nestačil jej triumf v Londýne? Amal Clooney vyrazila na manželovu premiéru a zvyšok pozvaných mal odrazu smolu...

Na červenom koberci sa objavila, samozrejme, hlavná hrdinka Carey Mulligan – oblečená v róbe Celine a Cooper, ktorého na premiéru obliekla značka Louis Vuitton. Nechýbala ani Maye Hawke či Matt Bomer alebo Sarah Silverman a Alexa Swinton, všetko herci obsadení v menších úlohách.

Herečka Carey Mulligan na slávnostnej premiére...
Herečka Keltie Knight na slávnostnej premiére...
+15Herec Bradley Cooper a jeho kolegyňa Carey...

Samozrejme, v prípade Coopera sa čakalo aj na to, aké garde si zvolí na slávnostnú premiéru nového projektu. Už nejaký čas sa totiž šušká o jeho vzťahu s topmodelkou Gigi Hadidovou. Blondínka však svojho údajného partnera podporiť neprišla. Namiesto neho sa fotografi dočkali roztomilých záberov. Hollywoodsky herec a režisér sa pred nich postavil v sprievode svojej dcérky Ley de Seine.

Herec a režisér Bradley Cooper a jeho dcéra... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Bradley Cooper a jeho dcéra Lea De Seine Shayk Cooper Herec a režisér Bradley Cooper a jeho dcéra Lea De Seine Shayk Cooper na špeciálnom premietaní filmu Maestro.

Dievčatko prišlo na svet v roku 2017 a je plodom lásky a vzťahu medzi Bradleym Cooperom a ruskou topmodelkou Irinou Shaykovou. Dvojica však spolu nevydržala a hoci dnes už pár netvoria, snažia sa dievčatko vychovávať spoločne a veľmi často ich spolu aj vídať na podujatiach ako sú detské besiedky či stretnutia rodičov v škôlke.

Irina Shayk Čítajte viac Trpký návrat z Paríža? Prišla vari Irina Shayk o šancu na lásku s bývalým? Coopera zachytili s jej mladšou (a poriadne slávnou) kolegyňou

Kto však na premiére Maestra vyvolal ešte väčší rozruch, bola Cooperova ex-kolegyňa a kamarátka Lady Gaga. Speváčka, s ktorou si spoločne zahrali v hudobnom filme Zrodila sa hviezda, prišli podporiť novinku a na premiére bola neprehliadnuteľná v kreácii Alexander McQueen.

Speváčka Lady Gaga na špeciálnom premietaní... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Lady Gaga Speváčka Lady Gaga na špeciálnom premietaní film Maestro.

Zaujímavosťou je, že o Lady Gaga sa jeden čas špekulovalo ako o dôvode rozchodu Coopera so Shaykovou. Spoločné hudobné vystúpenie kolegov na vyhlásení Oscarov pred pár rokmi vyvolalo ďalšie dohady, keďže dvojica pôsobila, že má k sebe naozaj veľmi blízko. Ani jeden z nich však spoločný vzťah či románik nikdy nepotvrdil.

Film Maestro by sa mal na Netflixe objaviť už v najbližších dňoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #dcéra #irina Shayk #Bradley Cooper #Maestro

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...