Trpký návrat z Paríža? Prišla vari Irina Shayk o šancu na lásku s bývalým? Coopera zachytili s jej mladšou (a poriadne slávnou) kolegyňou

O tom, v akej fáze sa nachádzal vzťah dvojice ex-partnerov - topmodelky Iriny Shaykovej a herca Bradleyho Coopera - sa môžeme len dohadovať. Isté však je, že dvojica opakovane podnecovala dohady médií a verejnosti.

10.10.2023 12:30
Irina Shayk Foto: ,
Ruská topmodelka Irina Shayk na prehliadke Andreas Kronthaler For Vivienne Westwood Jar/Leto 2024 v Paríži.
debata (1)

Ruská rodáčka a americký herec a režisér, ktorí majú spolu aj dcérku Leu, sa aj po rozchode často stretávali. Na prvom mieste bola, samozrejme, ich dcéra a rodičovská starostlivosť o ňu. Expartneri sa rozhodli, že sa budú na nej podieľať spoločne. A to aj napriek tomu, že už nezdieľali spoločnú domácnosť.

Irina Shayk Čítajte viac Od hlavy po päty zahalená či celkom nahá? Irina Shayk zvládne oboje, pozrite sa na ten rozdiel

Zároveň sa však pri toľkých stretnutiach, ktoré zachytávali aj objektívy paparazzov, často špekulovalo o tom, či by sa k sebe Irina s Bradleym nemohli vrátiť. Keď sa napríklad objavili zábery zo spoločnej dovolenky, mnohí to brali ako jasnú vec.

Podnikateľka a televízna star Kylie Jenner po...
Talianska herečka Beatrice Granno na prehliadke...
+97Herečka Pamela Anderson na prehliadke Isabel...

Najnovšie zábery však hovoria čosi iné. Hrdinu filmu Americký ostreľovač či Zrodila sa hviezda totiž počas uplynulého víkendu zachytili objektívy v spoločnosti slávnej modelky. Ale nebola to ruská kráska. Cooper si vyrazil na večeru s modelkou Gigi Hadidovou, ktorá je už sama matkou. S hudobníkom Zaynom Malikom má dcérku Khai. Aj ona je však už nejaký čas single a zdá sa, že so „slobodným otcom“ našli spoločnú reč.

zväčšiť Topmodelka Gigi Hadid v sprievode svojho... Foto: Profimedia
Gigi Hadid v sprievode svojho bodyguarda a herec Bradley Cooper Topmodelka Gigi Hadid v sprievode svojho bodyguarda a herec Bradley Cooper (na zábere vpredu so sklonenou hlavou a šiltovkou na nej).

Hoci na paparazzovských záberoch sa Cooper pohybuje niekoľko metrov pred modelkou kráčajúc po ulici, niet pochýb o tom, že následne naskočil do jej automobilu. To šoféroval bodyguard, ktorý modelku na záberoch sprevádza v bezprostrednej blízkosti. Dvojicu, o ktorej sa razom začalo špekulovať ako o potenciálnom páriku, sprevádzal na romantickú večeru vo vychytenej reštaurácii v New Yorku.

801101051 Čítajte viac Po Clooneym s Amal je v Benátkach aj Bradley Cooper. Jeho sprievod však poriadne prekvapil

Na nasledujúci deň sa fotografi snažili zachytiť aj momentky Shaykovej, ktorá sa do Veľkého jablka vrátila z parížskeho týždňa módy. Tam predvádzala napríklad na prehliadke ateliéru Vivienne Westwood. Podarilo sa im zhotoviť len fotografie, na ktorých si Irina zakrýva tvár kabelkou.

Irina Shayk v kreácii Gucci vyvolala rozruch v...
Topmodelka Irina Shayk pred francúzskym hotelom...
+6Topmodelka Irina Shayk pred francúzskym hotelom...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #irina Shayk #Bradley Cooper #Gigi Hadid

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...