Ich láska so Zábranskou je už minulosť, Dvořák vzal na tanečnú šou ešte mladšiu krásku. Ale má to háčik, je to...

Ani herec Jiří Dvořák nechýbal na sobotňajšom finálovom kole obľúbenej televíznej šou StarDance. Známy český herec neprišiel sám.

19.12.2023 00:00
Martina Zábranská a jej partner Jiří Dvořák Foto:
Moderátorka a herečka Martina Zábranská a jej ex-partner Jiří Dvořák na archívnom zábere.
debata

Päťdesiatšesťročný rodák z Brna, ktorého v poslednom období do pozornosti médií vrátil aj vzťah so slovenskou herečkou Martinou Zábranskou, si nenechal ujsť záverečné kolo tanečnej súťaže. Po jeho boku sa objavila pôvabná mladá dáma.

Darija Pavlovičová Čítajte viac V kine Zubatá, na parkete zlatá: Herečka Pavlovičová triumfovala v Stardance. Šok, strata slov a potom... prišli aj slzy

Českí fanúšikovia a diváci však od prvého momentu mali jasno, o koho ide. Po hercovom boku sa v odvážnych a príťažlivých šatách predvádzala jeho vlastná dcéra Anna, ktorú má Dvořák s bývalou partnerkou Barborou Munzarovou. Aj v tomto prípade platí, že jablko nepadá ďaleko od stromu.

Herečka Darija Pavlovičová sa stala víťazkou...
Herečka Darija Pavlovičová sa stala víťazkou...
+17Všetci účinkujúci 12. série tanečnej šou...

Dvadsaťjedenročná Anna tiež skúša šťastie v rámci herectva a objavila sa napríklad v seriáloch Hlava Medúzy či projekte Eliška a Damián. V nasledujúcom roku by ju diváci mali vidieť v projekte nazvanom Taneční, čo u niektorých prítomných novinárov odštartovalo aj dohady o tom, či by sa Anna Dvořáková nemohla objaviť v ďalšej sérii obľúbeného tanečného programu Českej televízie.

Herec Jiří Dvořák na finále šou StarDance v... Foto: Profimedia
Jiří Dvořák Herec Jiří Dvořák na finále šou StarDance v spoločnosti svojej dcéry Anny.

Ak by sa tak stalo, triky a tipy, ale aj tanečné lekcie by jej mohol dávať aj vlastný otec. Jiří Dvořák je dokonca držiteľom titulu Kráľ tanečného parketu, v televíznej súťaži zvíťazil v roku 2018. Aj to bol dôvod, prečo sa bývalý partner slovenskej herečky Zábranskej, hviezdy seriálu Mama na prenájom, objavil v pražskom Veľtržnom paláci.

S úsmevom po Slovensku Čítajte viac Zábranská opäť zaľúbená? Zažila najkrajšie rande v živote, jej kolegyňa prezradila: Takto 'mimo' som ju ešte nevidela

Okrem neho sa medzi hosťami objavili aj ďalšie známe tváre a účinkujúci z minulých ročníkov – napríklad herečka Veronika Khek Kubařová či herečka a speváčka Barbora Poláková alebo herec Jan Cina. Víťazkou 12. série StarDance sa stala herečka Darija Pavlovičová.

Pozrite si aj rozhovor o filme Perinbaba
Režisérov, čo kričia, nemusím. Jakubisko bol iný, skoro ako starý otec, hovorí Frlajs
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #tanec #StarDance #Jiří Dvořák

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...