Plány sú jasné, v roku 2024 viac alkoholu, odkázala Gwyneth Paltrow. S jednou vecou, naopak, končí... dôkazom boli aj sexy šaty z premiéry

Hoci nie je protagonistkou, ani autorkou, na premiére nového seriálu The Brothers Sun nechýbala ani herečka Gwyneth Paltrow. Malo to však pádny dôvod.

08.01.2024 00:00
Gwyneth Paltrow Foto: ,
Herečka Gwyneth Paltrow v šatách Cong Tri na premiére seriálu z produkcie Netflix The Brothers Sun.
debata

Hollywoodska hviezda prišla na premiéru novinky z produkcie Netflix podporiť svojho manžela Brada Falchuka, autora akčnej komediálnej šou z prostredia čínskej mafie. Partneri si spoločne zapózovali pred objektívmi, ale 51-ročná Paltrow bola vďačným objektom pre médiá aj sama. A tiež jej slová, ktoré sa netýkali samotného seriálového projektu.

Tom Hanks a herečka Meg Ryan Čítajte viac Ich láska vo filme dojíma už generácie, teraz Tom Hanks prezradil, aký má vzťah s Meg Ryanovou. Tieto slová by ste nečakali...

Na červenom koberci odpovedala herečka aj na otázku, aké sú jej plány na rok 2024. Čo je IN a čo je podľa nej OUT? „Myslím, že IN by mohol byť pokoj, porozumenie, odpočinok a viac alkoholu,“ vyhlásila blondínka s úsmevom. Zároveň však prezradila aj to, čoho by sa radšej v roku 2024 zbavila. „Snaha o absolútnu spravodlivosť v každej situácii, nechuť chápať názory iných ľudí a… fakt veľké ramenné vypchávky,“ skonštatovala herečka.

Scenárista Brad Falchuk a jeho manželka Gwyneth...
Herečka Gwyneth Paltrow v šatách Cong Tri na...
+5Herečka Highdee Kuan arrives v kreácii Louis...

O tom, že posledné spomenuté myslí vážne, svedčil aj výber jej premiérového outfitu. Herečka si obliekla na seba výrazné šaty v intenzívnom červeno-tehlovom tóne od Cong Tri. Model obkresľoval jej figúru a odhaľoval dekolt, viaceré módne médiá poukázali na to, že šaty mali "ďaleko od termínu "tichý luxus, s ktorým Gwyneth Paltrow ovládla úvod roka 2023. Viac čítajte tu.

zväčšiť Herečky Michelle Yeoh (vľavo) a Gwyneth Paltrow... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Michelle Yeoh (vľavo) a Gwyneth Paltrow Herečky Michelle Yeoh (vľavo) a Gwyneth Paltrow spoločne na premiére novinky The Brothers Sun.

Na premiére The Brothers Sun nechýbala ani držiteľka Oscara Michelle Yeoh, ktorá si v seriáli zahrala mafiánsku mamu. Yeoh sa len pred pár dňami ocitla v centre pozornosti fanúšikov na sociálnych sieťach. Dôvodom je prírastok do jej rodiny – viac čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Gwyneth Paltrow #záväzky #Michelle Yeoh #The Brothers Sun #IN & OUT

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...