Brutálna pomsta? Kto iný by ju mal vykonať, ak nie Jason Statham, ale ešte predtým... akčný hrdina s krásnou Rosie ovládli premiéru

Ani fakt, že je už bližšie k šesťdesiatke ako k polstoročnici nezastaví slávneho akčného hrdinu vyraziť do akcie. Novinka s Jasonom Stathamom jej sľubuje viac ako dosť. Na premiére sa hviezdny herec objavil aj s krásnou partnerkou.

12.01.2024 13:00
Rosie Huntington-Whiteley a jej životný partner... Foto: ,
Rosie Huntington-Whiteley a jej životný partner - herec Jason Statham prišli na premiéru novinky The Beekeeper spoločne.
debata

V Londýne sa konala v stredu večer slávnostná premiéra novinky nazvanej The Beekeeper (Včelár), ktorá opäť prináša 56-ročného Stathama v tom, čo mu ide najlepšie. Filme nabitom akčnými scénami, premyslenými bojovými choreografiami a „kúl“ hláškami.

Lindsay Lohan na premiére projektu Mean Girls Čítajte viac Dva zábery a rozdiel 20 rokov: Ako sa zmenila hrdinka kultovej komédie Lindsay Lohan? Na premiére sa zmena nedala prehliadnuť

Rodák z malého mesta Shirebrook, ktorého filmovú kariéru odštartoval kedysi režisér Guy Ritchie v snímkach Zbaľ prachy a vypadni a Pod(f)uck, sa pred objektívmi objavil v spoločnosti životnej partnerky Rosie Huntington-Whiteleyovej. Na premietanie prileteli doslova z druhého konca sveta. Ešte pred pár dňami sa totiž s celou rodinou – majú spolu dve deti – nachádzali v Thajsku. Tam dovolenkovali spoločne so zakladateľkou značky AKID Ashley Dumpsterovou a jej manželom Mattom Georgom.

Rosie Huntington-Whiteley a jej životný partner...
Herečka a modelka Ekin-Su Culculoglu.
+4Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley.

Povinnosti, v tomto prípade navyše aj celkom príjemné, však nepustia. „The Beekeeper“ priletel do Británie a jeho milovaná Rosie ho sprevádzala. Bývalá topmodelka a tvár Victoria's Secret sa s partnerom zladila do čiernej farby a v kreácii Alaia po jeho boku vyzerala úchvatne.

zväčšiť Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley v... Foto: SITA/AP, Scott A Garfitt
Britain The Beekeeper Rosie Huntington-Whiteley Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley v kreácii Alaia na filmovej premiére v Londýne.

Kompliment si však bez debaty zaslúži aj samotný Statham. Britský herec, kedysi model a tiež futbalista sa radí medzi najlepšie oblečené britské hviezdy a v rebríčkoch sa často objavuje po boku svojho krajana Davida Beckhama.

LA Premiere of "The Iron Claw" Čítajte viac Stará dobrá kulturistika a 15 kíl svalov za pár mesiacov: Efron opäť šokuje fyzickou premenou, je z neho wrestler

Nový film, v ktorom sa vydáva na cestu pomsty, aby sa vyrovnal so smrťou svojich bývalých kolegov a kamarátov, by mal byť uvedený v limitovanom počte kín. Následne sa objaví aj na streamovacích platformách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #Rosie Huntington-Whiteley #Jason Statham

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...