Švagriné z Monaka aj princezná, ktorej vraj sľuboval lásku dánsky princ - urodzené krásky, kam pozriete. Jasnou kráľovnou medzi nimi je...

Ani tohtoročný týždeň módy haute couture v Paríži sa nezaobišiel bez dám z urodzených rodín. Patria medzi verné klientky.

25.01.2024 00:00
Beatrice Borromeo Foto:
Členka monackej kniežacej rodiny a talianska šľachtičná Beatrice Borromeo Casiraghi je vernou fanúšičkou módneho domu Dior.
debata (2)

Do Paríža ich zamierilo hneď niekoľko, aby si pozreli prezentácie superluxusných kolekcií, na ktorých vybrané módne ateliéry pracujú len dvakrát ročne. Sezóna Jar/Leto sa vždy predstavuje v januári, aby si z nej prípadne mohli hollywoodske hviezdy vybrať modely na veľkolepé udeľovanie cien ako Oscary. Dámy zo šľachtických či kráľovských rodín si však šaty narozdiel od hollywoodskych hviezd nepožičiavajú, ale kupujú.

Princezná Vittoria Savojská Čítajte viac Otcom je benátsky princ, mamou herečka, ktorú milovalo celé Francúzsko. Dnes patrí Paríž 20-ročnej princeznej Vittorii, jej krása je ako z obrazu

V prvom rade prehliadke Dior Haute Couture sa objavila napríklad princezná Vittoria Savojská (viac sme o nej písali tu), ale nechýbala ani Beatrice Borromeo Casiraghi. Inak nevesta monackej princeznej Caroline, manželka jej syna Pierra.

Podnikateľka a influencerka Kim Kardashian sa...
Podnikateľka a influencerka Kylie Jenner sa...
+33Do Paríža spoločne zavítali aj mama a dcéra -...

Očarujúca Beatrice sama pochádza z urodzenej rodiny, ktorá v Taliansku vlastní niekoľko nehnuteľností aj slávny zámok uprostred jazera. Na prezentácii Dior sa objavila v jednej z kreácií značky a neponechala nič na náhodu. Bývalá novinárka sa zaradila medzi najlepšie oblečené dámy.

Charlotte Casiraghi nemohla chýbať na... Foto: Profimedia
Charlotte Casiraghi Charlotte Casiraghi nemohla chýbať na prehliadke Chanel Haute Couture Jar/Leto 2024.

O deň neskôr sa pred objektívmi ukázala aj jej švagriná Charlotte Casiraghi – dcéra princeznej Carolina a sestra Pierra Casiraghiho. Tá je už roky spájaná so značkou Chanel, ktorá pre ňu v minulosti zhotovila napríklad aj svadobné šaty.

Zendaya Čítajte viac Takto ste Jennifer Lopezovú nikdy nevideli. Na parížskej prehliadke prekvapila. Zendaya ohúrila... konieckoncov, ako vždy

Charlotte stavila na tradičný tvídový kabát z dielne couture, ktorá sa radí medzi tie najprepracovanejšie v rámci parížskeho couturierstva. Chanel uviedol novú kolekciu s podtitulom The Button, ktorá bola inšpirovaná baletnou estetikou. Samotná Charlotte však v tomto kontexte pôsobila skôr decentnejšie a pragmatickejšie.

Zľava: Princezná Maria Chiara, princezná... Foto: Profimedia
839853336 Zľava: Princezná Maria Chiara, princezná Camilla, vojvodkyňa z Castro a princezná Maria Carolina of Bourbon-Two Sicilies na prehliadke Armani Privé.

Medzi hosťami prehliadok odevov, ktorých cena štartuje na niekoľkých desiatkach tisíc eur, sa objavila aj talianska princezná Maria Chiara di Borbonne, o ktorej sa špekulovalo ako o vyvolenej partnerke dánskeho korunného princa Christiana. Dvojica sa mala začať stretávať ešte v lete minulého roka. Odvtedy ich však spolu nezachytili, takže nie je jasné, či naozaj tvoria pár alebo nie.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Charlotte Casiraghi #Paríž #princezná #Chanel #haute couture #Beatrice Borromeo #Christian Dior

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...